Сторінка в Інстаграм – як її видалити?

Інстаграм сьогодні – це повноцінна соціальна мережа, яка дозволяє пересилати різні матеріали, спілкуватися з друзями та знайомими, вести бізнес-справи.

Правила перебування у цій мережі передбачають можливість зареєструватися на сайті та припинити роботу свого акаунту. Користувачі досить часто ставлять питання, як видалити сторінку в інстаграмі, тому важливо детально розібратися в цьому процесі.

Видалення акаунту на комп’ютері та телефоні назавжди

Необхідність видалити свій обліковий запис в Інстаграмі може мати різні причини. Наприклад акаунт більше не потрібен людині, або вона повністю вирішила відмовитися від соцмереж.

Важливо знати, що виконати таку дію можна як у тимчасовому режимі, так на постійній основі. Видалення акаунту на ПК необхідно діяти за таким алгоритмом:

  • перехід на профіль в Instagram, пошук опції «Допомога»;
  • вибір пункту управління акаунтом, далі — «Видалення акаунту», де є детальна інструкція;
  • активація клавіші «Назавжди видалити мій акаунт», при цьому система неодмінно поцікавиться причиною видалення.

Дії, які потрібно виконувати на мобільному пристрої, будуть фактично ідентичними. Спочатку потрібно ввійти у власний акаунт, натиснути опцію «Мій профіль», а потім на значок налаштувань. У довідковому центрі потрібно знайти пункт «Інформація» та зайти до нього.

Після цього вибирається клавіша управління акаунтом та видалення акаунту. Після натискання останньої клавіші у відкритому віконці потрібно зазначити причину видалення сторінки. Завершальним етапом є введення пароля та натискання кнопки «Видалити акаунт назавжди».

Як позбутися сторінки в Інстаграмі на певний час

У деяких випадках власник сторінки має бажання видалити її лише на деякий час. У такому разі профіль людини буде закритим, так само як і весь контент на ньому. Щоб активувати його знову, потрібно буде просто зайти надалі на сторінку. Видаляти на тимчасовій основі акаунт дозволено раз на тиждень. Зробити це можна наступним чином:

  1. Натиснути фото профілю та вибрати налаштування.
  2. Вибрати кнопку тимчасової деактивації акаунту та натиснути її.
  3. Вказати причину.
  4. Ввести пароль та підтвердити свої дії.

Після цього сторінка буде видалена. Дії, які проводяться з телефону, фактично нічим не відрізняються від тих, які передбачені комп'ютером. 

Таким чином, тимчасова деактивація сторінки в Інстаграмі — це простий процес, який дозволяє власнику зберегти свій профіль та контент для подальшого використання. Якщо виникне бажання повернутися, досить буде увійти в обліковий запис та відновити активність.

0
репостів
0
репостів