Магазин медичної техніки ТехноМед: як просто та вигідно купувати для медичних закладів

Для медичних закладів вкрай важливо мати в арсеналі спеціалізоване обладнання, інструменти та передові технології для діагностування, лікування, профілактики, а також реабілітації пацієнтів. Усе це можливо завдяки застосуванню медичної техніки, яка включає як прості пристрої, так і технологічно складні для забезпечення надання якісних послуг. Наприклад, дозиметр купити потрібно для оцінки стану пацієнта враженого радіонуклідами, встановлення рівня концентрації радіації в організмі та подальших дій згідно медичних протоколів. Яке призначення медтехніки та як вибрати усе необхідне на одній онлайн платформі, про це далі у статті.

Що пропонує медтехніка ТехноМед?

Медична техніка - основа будь-якої лікувальної установи, без неї неможливо точно поставити діагноз, ефективно лікувати чи надавати комфортні умови для пацієнтів. Це може бути як простий і доступний аплікатор ляпко, який діє на активні точки тіла і тим самим пришвидшуючи кровообіг, завдяки рефлекторній стимуляції на шкіру, так і гідромасажні ванни з автоматичним вібраційним масажем.

med com ua media catalog product d o dozimetr dkg 21 1000x1000Зокрема, ТехноМед пропонує широкий асортимент медтехніки різного призначення:

  1. Прилади для діагностики: рентген апарати, УЗ сканери, апарати ЕКГ, різноманітне обладнання для лабораторних досліджень, виявлення захворювань та оцінки здоров'я пацієнта.
  2. Обладнання для лікування, наприклад, апарати ШВЛ, лазерні ножі, інгалятори, дефібрилятори, стерилізатори для проведення операції, забезпечення стерильності та підтримки життєдіяльності людини.
  3. Засоби та інструменти реабілітації - ортопедичне обладнання, тренажери, протипролежневий матрац після операції, візки, тобто усе для якісного відновлення пацієнтів після перенесених травм, оперативного втручання.
  4. Для моніторингу здоров'я, це можуть бути глюкометри, пульсоксиметри, тонометри, холтери для використання у медичних закладах чи в домашніх умовах.
  5. Забезпечення профілактики з допомогою екстракторів, інгаляторів, що запобігають розвитку захворювань чи знижують ризик їх виникнення.

Крім того, тут є обладнання для неонатологів, стоматологів, офтальмологів від провідних виробників Luxamed, Heaco, Biomed, Mindray, Wandong, MIR, Amoul тощо.

Як зручно придбати медтехніку у ТехноМед?

sekcionnyj matras s funkciej statiki iz pvh osd f 501 700x700Компанія з 12 річним досвідом на ринку медичної техніки ТехноМед є спеціалістом з продажу обладнання, аксесуарів для професійного користування медиками, а також для домашнього використання. Завдяки онлайн магазину придбати усі необхідні пристрої стало простіше та швидше, адже пропонує широкий вибір у різних категоріях, гарантує якість товарів та зручний сервіс купівлі.

Оформити замовлення можна у декілька кліків завдяки зручному інтерфейсу, меню та пошуку. Обробка заявки максимально швидка, є гнучка система оплати для юридичних, фізичних осіб з передоплатою чи при отриманні товарів. Після підтвердження замовлення товар відправляють замовнику через надійну службу доставки, аби безпечно та швидко передати обладнання покупцю.

Крім того, на сайті є лише сертифікована продукція, покупці можуть розраховувати на консультацію менеджерів та підбір техніки, діє система знижок та акцій для вигідних покупок.

0
репостів
0
репостів