На перший урок: яке приладдя знадобиться школярам у Akvarel

У новий навчальний рік важливо підготуватися заздалегідь, адже потрібно придбати не тільки шкільну форму, для занять спортом, а й усе шкільне приладдя. Особливе місце тут займає рюкзак, який має бути легким та зручним для школяра. Вибір канцелярських товарів надзвичайно різноманітний, тож аби не загубитися у них і не придбати зайвого, варто проаналізувати, що і для чого треба. Детальніше про це розкажемо далі у статті.

Проаналізуйте, що варто купувати і які знижки є до 1 вересня

Як правило, закупи розпочинають з основного приладдя, це може бути:

Шкільний ранець повинен відповідати зросту дитини, бути містким, легким та мати поділи на секції для зошитів, підручників, пенала, а також додаткові кишені для ланч-боксу, пляшечки з водою. Якісний рюкзак може служити дитині до 3 років часу. Якщо немає пеналу, варто розглянути варіант з жорсткими стінками та органайзером, аби дитині було зручно швидко знаходити ручки чи олівці. Звичайно, першокласнику потрібно купувати усе, адже він вперше йде у школу, тож економити на якісній канцелярії не варто, адже можна її використовувати надалі.

Зошитів в клітинку та лінію потрібно багато для різних предметів. Виключення - для початкової ланки, де є окремі робочі зошити, однак і там потрібні декілька зошитів у косу лінію та в клітинку.

Також варто взяти щоденник, альбом для малювання. Для старших дітей до снаги буде манга - цікаві японські комікси з яскравими ілюстраціями на шкільні теми.

4409e86172663d5f8e573f2d703cc94f1fdb98f7 originalЗ письмового приладдя обов'язково потрібно придбати - ручки, олівці (графітові та кольорові), гумки, лінійки та чинки. Оскільки першокласникам ще важко орієнтуватися у розкладі уроків, планер із записами біля робочого столу допоможе батькам зібрати дитині усе необхідне до уроків на наступний день.

Для підготовки до навчального року діють спеціальні знижки до 1 вересня на akvarel.com, тож це гарна нагода зібрати першокласника до школи в повному обсязі.

Про додаткове приладдя для уроків

Для творчих занять для школяра знадобляться:

  • ножиці;
  • обкладинки для зошитів та підручників;
  • клей-олівець або ПВА з пензликом;
  • кольоровий папір та картон, а також білий картон;
  • маркери;
  • альбом для малювання;
  • набір пензлів та фарби: гуаш, акварель;
  • пластилін та дощечка;
  • стакан-непроливайка, палітра для змішування фарб.

Можна окремо потурбуватися про окремий бокс для приладдя, який буде знаходитися у класі школяра. Аби діти не переплутали речі, є стікери-наклейки, які можна приклеїти до боксу. Оскільки діти будуть мати справу з фарбами, можна придбати фартушок та нарукавники, аби одяг залишався чистим та охайним.

Щодо уроків фізкультури, то батькам потрібно мати окремий комплект одягу для уроків фізкультури, який діти зможуть брати з собою у школу, а також зручне спортивне взуття, сумку для перенесення для зали, занять на вулиці.

Крім того, для першачків знадобляться набори: для лічби, складання слів, звуків, словосполучень. Також буде в нагоді рахівничка та каси букв, їх потрібно також придбати заздалегідь, так дитині буде легше рахувати та вчитися читати як українською мовою, так і англійською.

Таким чином, аби початок навчального року проходив без сюрпризів та зайвої метушні, батькам школяра варто зазадлегідь потурбуватися про купівлю основного та додаткового шкільного приладдя, а також форми для занять з фізкультури. Рюкзак, зошити та усе необхідне придбати можна на сайті Akvarel, де є широкий асортимент канцелярських товарів і не тільки. Вдалі закупи до школи - вдалий старт у новому навчальному році!

0
репостів
0
репостів