Як вибрати засіб для чищення туалету: рекомендації

Чистий та доглянутий унітаз – це не лише візуально привабливо, порядок у санвузлі важливий для збереження здоров'я усієї родини. Тому вибір якісної побутової хімії у догляді за цим куточком квартири відіграє важливу роль. Але як вибрати мийні засоби для туалету? На які моменти слід звернути увагу?

Особливості вибору мийних засобів для туалету

Зазвичай, вибираючи побутову хімію для прибирання у санвузлі, ми згадуємо про розрекламовану продукцію або йдемо перевіреним шляхом – купуємо те, що використовували наші батьки чи друзі. Але популярна побутова хімія далеко не завжди ідеально справляється зі своїми завданнями. А засоби, які подобаються нашим близьким, можуть виявитися неефективними при боротьбі із забрудненнями іншого типу. Як же тоді вчинити?

  • Варто вибирати засоби виробників, які відповідають за якість своєї продукції. Відмінним вибором буде побутова хімія із сертифікатом якості.
  • Звертати увагу на форму випуску. Для побутового застосування краще віддати перевагу продукції, яка зручно лягає в руку – має зручну ємність. А для громадських організацій варто придивитися до товарів, що випускаються у великому об’ємі, наприклад, по 5 л. - для економічності застосування.
  • Вибирати справді універсальну продукцію. Хороший засіб для санвузла повинен справлятися з різними типами забруднень – органікою, вапняним нальотом та сечовим каменем, при цьому діяти швидко.

Звичайно ж, для досягнення відмінного результату варто дотримуватись рекомендацій виробника. Наприклад, у разі серйозних забруднень може знадобитися триваліша експозиція, додаткове тертя або використання йоржика.

Найкраща побутова хімія для чищення туалету

Вибираючи найкращий засіб для чищення туалету, варто звернути увагу на Чистолайн WC. Це продукт відомого українського бренду MDM GROUP, який вже понад 20 років перебуває на українському ринку та впевнено посідає місце одного з найбільших виробників високоякісної побутової хімії та дезінфекційних засобів. Серед переваг такої продукції:

  • зручна ємність випуску - легко лягає в руку та дозволяє швидко розподілити засіб по стінках унітаза;
  • можливість купити в різному обсязі - 750 мл та 5 л;
  • виражені мийні властивості;
  • можливість видалення нальоту від твердої води, розчинення сечового каменю;
  • дбайливе очищення різних поверхонь.

Чистолайн WC може використовуватися не тільки для чищення унітаза, але й для догляду за іншими поверхнями у ванній кімнаті. З його допомогою можна очистити душову кабінку, сантехніку, ванну та раковину.

0
репостів
0
репостів