Збільшуємо візуальний простір: чому варто вибрати телевізор з Ambilight

Телевізор сьогодні це не просто інструмент для перегляду трансляцій, кіно чи включення в ігрові сеанси, а й важливий предмет інтер'єру, який стає окрасою будь-якого приміщення. Так, ТВ Філіпс з вбудованою інноваційною технологією Ambilight здатні збільшити простір чи захопити глядача унікальними світовими ефектами. Як саме це працює та в чому особливість телевізорів від Philips, про це розкажемо далі.

Як телевізор може збільшити простір?

Маєте невелику кімнату, але хотілося б мати більший телевізор чи втомилися від одноманітного домашнього дозвілля? Телевізори від Philips можуть вирішити це завдання, адже мають вбудовану технологію підсвітки під назвою Ambilight. Завдяки встановленій світлодіодній стрічці на задній стінці по периметру панелі та синхронізації з контентом телевізора, глядач отримує візуальний ефект, що створює захопливе враження від перегляду. За допомогою підсвічування зі зміною кольору, яскравістю, телевізор візуально стає більшим, розширюючи його рамки і це дозволяє повністю "зануритися" у кіно.

Особливості підсвітки Ambilight

  1. Створює ілюзію збільшення екрана, простору завдяки синхронізації з відео чи музикою. Тепер телевізор зможе танцювати, спалахувати, бути яскравішим чи тьмянішим відповідно до контенту на телевізорі.
  2. Емоції від перегляду яскравіші, глядач ніби занурюються у контент. Це дозволяє краще сприймати ігри, кліпи, серіали чи фільми.
  3. Тепер переглядати фільми у повній темряві набагато комфортніше, адже контраст з телевізором зменшується. Очі менше втомлюються за роботи додаткового освітлення ТВ, особливо у вечірній час.
  4. Інтер'єр з телевізорами з підсвіткою стає більш стильним та цікавим, додаючи йому сучасності. Атмосфера у приміщенні приємніша, а підсвітку можна підлаштувати під свій настрій.
  5. Унікальність технології ще й в тому, що деякі моделі ТВ можна синхронізувати з іншими "розумними" пристроями у домі, які можуть працювати як єдина система.

MDB15281 a14b6efa16 v1Режими підсвічування є як під відео, так і під музику, яку можна зробити видимою. А для відео є різні режими: делікатний, інтенсивний, помірний або високий. Крім того, телевізор можна підключити до смартфона та регулювати інтенсивність світла, яскравості тощо.

Чи варто купувати телевізор з Ambilight? Однозначно так, адже це новинка у домашніх розвагах, унікальні враження від контенту та стильний вигляд оселі. Геймерам, кіноманам чи цінителям комфортного перегляду телевізора технологія буде до снаги. Варто лише один раз спробувати, аби не уявляти дозвілля в будинку з телевізором від Philips Ambilight.

0
репостів
0
репостів