Прибирання після пожежі Київ: Квартири, будинки, офіси, Ціна від 250 грн кв.м.

Пожежа може трапитись в будь-якому приміщенні і передбачити це явище майже неможливо. Часто причиною стають фактори, не підвладні Вашому регулюванню. Тож якщо вже і трапилась така неприємна подія в Вашому житті, то перше, чим потрібно зайнятись - ліквідація наслідків та приведення в порядок свого майна.

Допомогти в цьому питанні може клінінгова компанія Містер Клінер. За посиланням https://mister-cleaner.com.ua/prybyrannia-pislia-pozhezhi/Ви знайдете всю необхідну інформацію про особливості прибирання після пожежі та зможете оформити замовлення, не втрачаючи часу. Ми працюємо з об’єктами як житлового фонду, так і комерційного та беремо в роботу проекті різного ступеня важкості.

А для тих, хто прийняв рішення відчистити наслідки загоряння власними силами, наші клінери підготували декілька дієвих порад. Вони допоможуть уникнути основних помилок і пришвидчать процес наведення чистоти.

Чого не можна робити під час прибирання продуктів горіння

  1. Приступати к виконанню робіт без використання засобів захисту власного здоров’я. Після пожежі в повітрі знаходиться велика кількість пилу та сажі. Вдихання продуктів горіння може викликати відчуття задухи, приступ астми чи алергії. Також це погіршує стан шкіри, роботу серця, легенів, нирок.
  2. Працювати в кімнаті, де немає провітрювання. Навіть після ліквідації пожежі, деякі уражені поверхні можуть бути джерелом виділення токсичних речовин та небезпечних газів. Знаходитись в такому приміщенні небезпечно для життя і здоров’я.
  3. Починати з вологого прибирання. Під дією вологи, сажа та кіптява просочуються до більш глибоких слоїв матеріалу поверхні і погіршують їх стан. Потім навіть професійні миючі важко справляються з забрудненнями такого типу.

Як відчистити сажу підручними засобами

uborka-posle-pozhara-2-1024x1024.jpg

Мас-маркет пропонує споживачу велику кількість хімічних засобів для боротьби з продуктами горіння. Рекомендуємо звертати увагу на товари від відомих брендів, захищених сертифікатами якості.

Якщо ж Ви хімічні препарати не підходять, то ось кілька дієвих методів за рецептами минулих поколінь:

  1. Кальцинована сода, змішана з водою (4 ст.л. речовини на 1 літр рідини), допоможе відтерти пористі поверхні, такі як цегла, камінь, деякі види кахелю, скло.
  2. Надати блиску пластиковим та скляним речам допоможе розчин аміаку та оцту. На 5 літрів води потрібно по 2 ст.л. перерахованих речовин.
  3. Водний розчин тринатрійфосфату (2 ст.л. препарату на 2 л рідини) гарно розщеплює жировий прошарок сажі та чистить як гладкі поверхні, так і пористі.

У Вас все неодмінно вийде. Головне дотримуйтесь правил безпеки та запасіться терпінням. А якщо під час прибирання Вам потрібна буде професійна допомога клінерів, то посилання https://mister-cleaner.com.ua/klininhova-kompaniia-mister-kliner-klininh-kyiv/ дозволить оформити заявку в компанії Mister Cleaner всього за 5 хвилин. Ви обираєте час - ми повертаємо красу Вашому будинку.

0
репостів
0
репостів