Про сучасні методи та підходи у лікуванні раку в Туреччині

В Україні серед 5 найпоширеніших причин смертей серед населення є новоутворення, які переростають у злоякісні. Від якісної діагностики та лікування залежить як саме буде протікати хвороба, чи вдасться вилікувати рак та увійти в стійку ремісію, тож, при підозрі на недугу, в першу чергу, необхідно провести повне обстеження організму. Туреччина сьогодні є провідною у медичному туризмі, адже надає кваліфіковане лікування при доступній вартості послуг.

Чому варто обрати Туреччину для лікування онкології?

Туреччина - країна, де швидкими темпами розвиваються сучасні методи діагностики, а ще тут розміщено велику кількість медичних закладів з високим рівнем послуг. Тож, для лікування раку у Туреччині є:

  • інноваційне, сучасне обладнання, яке дозволяє провести повну діагностику пацієнта для визначення конкретної ураженої раком ділянки організму, а також лікування з допомогою роботизованої хірургії, систем хіміотерапії та променевої терапії;
  • індивідуальний підхід до пацієнта, враховуючи особливості захворювання. Варто відзначити, що кваліфікація лікарів дозволяє проводити лікування більшості видів онкозахворювань таких як, нейробластома, лімфома, раку головного мозку, аденокарцином та багато інших;
  • доступні по оплаті пакети лікування у клініках, які конкурують із аналогічним у Німеччині чи Ізраїлі.

Завдяки цьому шанс на одужання пацієнтів значно підвищується, особливо при трансплантації кісткового мозку. В Україні, до того ж є державні програми, які оплачують такі операції для своїх громадян у Туреччині. Тож, це ще один привід розглянути країну серед претендентів для лікування за кордоном.

Методи лікування

Доступність та зручність турецьких онкоклінік дозволяють пройти повне обстеження чоловіків, жінок та дітей. Наприклад, чек-ап для дитини передбачає консультацію, тімпанометрію, проведення лабораторних, загальних досліджень, а також обстеження травної, сечостатевої, гормональної систем.

Що стосується лікування, то пацієнти можуть розраховувати на:

  • терапію будь-якої частини тіла з допомогою лінійного прискорювача TrueBeam, особливо при важких клінічних випадках;
  • безболісний метод лікування з допомогою гамма-ножа при пухлинах головного мозку;
  • ефективне лікування пухлин сучасною радіохірургічною системою кібер-ножа;
  • роботизовану хірургію з мінімальною інвазією з допомогою робота да Вінчі;
  • інтраопераційну променеву терапію під час операції для мінімізації виникнення рецидивів;
  • радіотерапію Trilogy;
  • високоякісні препарати хіміотерапії та імунотерапію. Остання є найбільш перспективним методом, оскільки залучає імунну систему організму для боротьби з раковими клітинами.

Обрати клініку може бути непросто, тому важливо вибрати посередника, який допоможе уникнути черги на лікування та підібрати лікувальний заклад. Тож, у Туреччині українці зможуть отримати кваліфіковану діагностику, консультацію та лікування від цілої низки типів раку, адже вони працюють за Європейськими та Американськими протоколами. Крім того, цьому сприяє сучасна технічна база та доступні ціни, тож лікуватися та відновлюватися тут буде не тільки комфортно, а й вигідно.

0
репостів
0
репостів