Розвиваємо навички малювання у дітей з онлайн курсами

Не секрет, що малювання дозволяє розслабитися, відвернути увагу та сконцентруватися на творчості. Так і у дітей воно має безліч переваг, наприклад, розвиток творчого мислення, моторики, уяви, а ще дозволяє тренувати кординацію рухів, відволіктися від гаджетів. Навіть, якщо дитина ніколи не малювала, така практика буде корисна і для неї, не дарма у садочках та школах цей предмет є обов'язковим. Сьогодні навчатися можна не тільки стаціонарно, але й онлайн, це чудова можливість не тільки для малечі, а й батьків, які хочуть зробити їх дозвілля яскравішим та кориснішим.

Переваги онлайн занять з малювання

Процес малювання може допомогти висловити свої емоції через малюнок, навчити самодисципліни, спілкуванню з однолітками, а ще це чудовий спосіб знати стрес. Ось чому практики психологи часто у своїй роботі використовують малювання. Якщо говорити про онлайн курси, то уроки малювання для дітей ефективні в тому випадку, якщо вони мають практичні завдання і добре структуровані. Тут так само є зворотний зв'язок з викладачем, учень може опрацьовувати свої помилки та отримувати певний прогрес. При цьому діти отримують гнучкий графік занять, а навчання проходить у зручному для школяра темпі і часі.

Так, навчання в онлайн форматі підійде для різних вікових груп дітей, наприклад, у Fantasy Room є курси:

  • для діток віком від 6 до 10 років з малювання на айпад у програмі Procreate;
  • для здобувачів від 5 років у різних техніках: олівець, акрил, маркер, акварель чи на планшеті;
  • школярам від 8 років, які будуть працювати у техніці живопис з допомогою акрилових фарб.

Онлайн школа спеціально підбирає безпечні для дітей матеріали, які чудово підходять для творчості. Також курси підійдуть для початківців, а також тих, хто хоче своє захоплення перетворити у професію чи опанувати нові техніки.

Якщо дитині до вподоби малювати на планшеті, варто спробувати курси на iPad для відточування умінь та техніки виконання малюнків на техніці під досвідченим керівництвом профільного викладача. Є також можливість опановувати навчання самостійно, при цьому змінюється тариф вартості. Для найменших застосовують інтерактивні елементи, а матеріали доступні для усіх протягом року.

Що навчиться малювати дитина?

Навчитися малювати може абсолютно кожний, тож на курси може потрапити навіть новачок. Навіть під час навчання онлайн кожен учень зможе навчитися:

  • змішувати різні кольори, отримати базовий курс по кольору формах та фігурах;
  • малювати тіні, створювати об'ємне зображення;
  • створювати композиції;
  • поєднувати різні об'єкти;
  • працювати за різними техніками;
  • зображувати тварин, людей, різних героїв;
  • писати пейзажі, архітектуру, натюрморти тощо.

Віддалений формат - невимушена атмосфера та ненав'язливе навчання, яке сподобається будь-якій дитині. При чому отримувати знання можна будь-де, а професійні художники викладачі доступні навіть для тих, хто немає змоги отримувати якісне навчання з різних причин. Тож, аби навчитися малювати достатньо просто хотіти та зробити перший крок - подати заявку на участь в курсі.

0
репостів
0
репостів