Одяг на всі випадки: скільки топів має бути у гардеробі жінки

Топ вважається найбільш універсальним одягом як для жінок, так для чоловіків і позначається як предмет гардероба, який закриває тіло від шиї до талії, закриваючи при цьому принаймні груди. Це може бути короткий топ https://25union.com.ua/katalog/topy/ до середини тулуба, або ж довгий, який закриває сідниці. У будь-якої жінки їх є хоча б декілька штук, а от які саме топи мають бути в гардеробі обов'язково, про це розкажемо далі.

Створюємо кращий гардероб з топами

На відміну від чоловіків, які поєднують топи з брюками чи шортами, жінки можуть їх носити зі спідницями, сарафанами, шортами, брюками та сукнями. Топи чудово доповнюють образи жінок для урочистої події чи ділового дрес-коду.

Важливо підбирати одяг так, щоб він був поза часом, адже мода міняється і завжди хочеться, аби улюблені речі носились довго, комбінувались з іншими предметами гардероба. Насправді різномаїття топів просто вражає та має безліч модифікацій, але є декілька їх видів, які будуть справжньою знахідкою у гардеробі кожної жінки, наприклад, це:

  1. Білого топа у вигляді блузки з гудзиками, наприклад, поп-овер з бавовни з 3-4 гудзиками у верхній частині - універсальний варіант на роботу, прогулянку під джинси чи шорти. Гудзики і білий колір - класика, яка ніколи не виходить з моди і до лиця людям будь-якого віку. Це може бути топ з льону, шовку, бамбука, віскози чи будь-якого іншого матеріалу, який вам сподобається. Його можна поєднувати з кардиганами, жакетами, светрами.
  2. Футболка з V-подібним вирізом https://25union.com.ua/katalog/topy/ та коротким рукавом різного кольору. Їх легко одягати, прати та комфортно носити з брюками, джинсами з високою талією, шортами чи джинсовою спідницею. Така форма горловини також підійде й для власниць невеликого бюста, аби змістити акцент зі стегон на груди. Обтислі чи вільні - завжди гарний варіант для шафи жінки.
  3. Топ з високою горловиною підійде як для жінок з великими, так і малими грудьми. Актуальний для наряду в офіс чи носіння вдома, на прогулянку, а ще їх не потрібно носити з бюстгальтером. Це може бути легкий полувер чи футболка без рукава з трикотажу, а поєднувати можна зі спідницею, жакетом, кардиганом, джинсами тощо.
  4. Топ для вечірніх побачень, наприклад, з об'ємними рукавами, яскравим принтом, який можна одягнути під однотонні штани чи джинси. Це незамінна річ у гардеробі жінки підійде для усіх красунь, які прагнуть виглядати красиво, привабливо без зайвих зусиль та витрат.

kopija27539 999x999Класичні топи цінні тим, що вони актуальні у різні часи. До того ж їх можна носити роками, особливо, якщо матеріал тканини якісний, а догляд за речами делікатний. Окремо можна виділити топи з вишивкою та мереживом з шовку, бавовни чи поліестеру та мають різне оздоблення для унікальності та неповторності. Зазвичай їх одягають на вечірні виходи, вечірки та поєднують з джинсами, штанами, спідницями різного фасону. Варто також пам'ятати, що найважливіше у виборі речей - почуватися комфортно та впевнено в одязі, який ви обрали.

0
репостів
0
репостів