Як вибрати торт у Києві

Додати приємних емоцій як дитячому, так і дорослому святкуванню допоможе торт як найулюбленіша смакота людей будь-якого віку. Десерт представлений у безлічі різноманітних видів — залежно від смаку, форми, декору. Купити торт в Києві можна в кондитерській, вибравши готовий варіант з асортименту чи замовивши ласощі за авторським рецептом.

JLD2WOFHgJBVl5nsxBl34Dk-7pTwMJXT-VRaavZ_L82uR4W4wVXnf0r3s8bIrBX6wFxOOaY65EXRzFwQH1sVPruvrgKL66cxINZjtvIpGHu3KPlFbeZ8jReFY7yZ7TPYhntbcmQfIzWNpaCz3pcPAdo

Чому торти на замовлення так популярні

Покупка торта — вигідний варіант з точки зору як економії часу, так і фінансових затрат. Зазвичай у домашньому арсеналі техніки та кухонних аксесуарів немає достатньої кількості форм та приладдя, щоб виготовити вишуканий десерт. Те ж саме стосується потрібних інгредієнтів. Довіряючи створення тортів професійним кондитерам, можна бути впевненими як у бездоганному виконанні десертів, так і у їх неймовірних смакових якостях.

Переваги покупки ласощів у кондитерських:

  • можливість використання інгредієнтів за попередніми побажаннями від клієнта;
  • яскраве оформлення залежно від нагоди, тематики свята та з обумовленим завчасно декором у вигляді їстівних елементів, зображень чи написів;
  • лише безпечні та якісні компоненти;
  • стовідсоткова свіжість десерту, адже він готується під конкретну дату.

Завдяки різноманітному асортименту солодощів у кондитерських завжди можна знайти смачний торт, відвідавши заклад особисто або замовивши ласощі додому телефоном, що рятує у разі несподіваного візиту гостей.

aIejxWzKfF9Qx4I0TB4-uIniUt6gznISOREFykaH0UW5KOp_wEVIGQ2DxWMX78onc5HnIN1yrddqRoed7O9yFFgpf4jjQHN5ekAhGrjdJht9nDMymX-Z-kguvtY8N7IpV6gb_7ltnIs1_nZsav04PaA

Кілька рекомендацій щодо вибору торта

Вибираючи десерт, варто відштовхуватись від нагоди та тематики урочистості. Від цього залежатимуть оформлення та вид солодкого виробу. Вага торта впливає на кількість потрібних інгредієнтів, і, як правило, від неї відштовхуються під час визначення вартості солодощів. На одного гостя зазвичай достатньо 150–200 грамів тортику, але можна орієнтуватись на доступний бюджет.

Важливо визначитись і з типом десерту. Розрізняють такі види:

  • класичний;
  • без випічки;
  • цілісний;
  • бенто-торт.

Можна завчасно обговорити з кондитером побажання щодо основи десерту, крему, оформлення. Подібний формат важливий для осіб, які мають індивідуальну чутливість до окремих інгредієнтів, і дозволяє виключити їх зі складу, що неможливо за покупки магазинних виробів. Останнім пунктом під час замовлення є визначення зручного часу та місця для доставки солодощів. Завдяки продуманому упакуванню тортів вони зберігають акуратний вигляд під час транспортування, що дозволить не переживати за зовнішній вигляд десерту.

0
репостів
0
репостів