Як опанувати професію проджект менеджер з нуля в Україні з WIZECLUB

wizeclubДля власників бізнесу, проджектам-початківцям, або тим, хто хоче удосконалити свої знання, як проджект-менеджера, фахове навчання необхідне, аби навчитися запускати проєкти чи організовувати командну роботу. Тож, курси проджект менеджера WIZECLUB це не просто про лідерство, а про стратегічне мислення, вміння збудувати комунікацію між працівниками, ефективно вирішувати проблеми та використовувати набуті знання методологій управління проєктами. Хто такий проджект менеджер та чому варто опанувати цю професію, розкажемо далі.

Спеціаліст з проєктування - project-менеджер

Багато хто вважає, що лідерських якостей достатньо, аби ефективно керувати командою для досягнення певного результату у роботі. Однак сучасні реалії такі, що бізнес та й управління проєктами вимагає фахової підготовки керівника. Саме вміння проджект-менеджера є ключовими у координації команди, а також його майстерність у спілкуванні із зацікавленими сторонами та вирішувати конфліктні ситуації. Цей фахівець відповідальний за планування, організацію, виконання та здачу проєкту. Тож, аби зрозуміти суть професії, варто знати, що на project-менеджер лягають обов'язки:

  • по детальній розробці плану у встановлені терміни, його виконання та ключові аспекти по ньому;
  • розподілу завдань, ресурсів між членами команди, фіксації бюджету;
  • комунікації з членами команди, сторонами-учасниками проєкту;
  • слідкування, контроль за ходом виконання спланованої роботи в межах встановленого терміну, бюджету;
  • виявлення можливих ризиків, управління ними;
  • впровадження змін, правок;
  • створення супутньої документації по проєкту;
  • оцінка результату, звітування та завершення роботи.

Усе це робить спеціаліста найбільш популярним на ринку праці, адже бізнес потребує фахового управління, про що свідчить готовність оплачувати високого рівня платню. Крім того, особливості професії дозволяють працювати як в офісі, так і віддалено.

Як і де отримати навчання з фаху?

Найбільш ефективним та сучасним методом отримання фахової підготовки проджект-менеджера є онлайн курси WIZECLUB. Зокрема, компанія спеціалізується на навчальних курсах діджитал маркетингу в Україні, то ж не з чуток знають усі тонкощі опанування навичок планування з нуля.

Для того, щоб опанувати професію проджект менеджера варто для початку ознайомитися з модулями курсів, тарифами та обрати найбільш пригідний варіант. у списку спікерів курсу є досвідченні менеджери відомих компаній, викладачі престижних українських вишів. Завдяки чітко спланованій методиці, лекції тривають без зайвої інформації по 40 хвилин під егідою особистого куратора-помічника. Із загального часу навчання 70% - практичний досвід, набуття навичок та лише 30 - теорія.

Завдяки гнучкому графіку, студенти можуть навчатися у зручний час деінде: з телефону, планшету ти лептопа на спеціальній навчальній платформі, після чого отримує іменний сертифікат про завершення курсу та допомогу по працевлаштуванню.

Найголовніше, що потрібно мати - час та бажання освоїти нову для себе професію чи удосконалити вже отримані знання. Варто розуміти, що проджект-менеджер - відповідальна посада, тож, якщо є давно мрія керувати командою, але не вистачає знань та умінь - фахові курси стануть у пригоді, особливо в IT сфері.

0
репостів
0
репостів