Як вибрати зошити для школи. На що звернути увагу

Перед початком навчального року перед батьками часто постає питання – як вибрати зошити для школи, з яким дизайном та кількістю сторінок та інше?

Виробники пропонують продукцію з анімаційними персонажами. З матовою та глянсовою поверхнею. З додатковими матеріалами на обкладинці. Великий асортимент продукції ставить батьків у глухий кут.

На що звернути увагу при виборі

Щоб вибрати якісну продукцію, необхідно звертати увагу на низку параметрів:

  • Обкладинка. Шкільні зошити мають подобатися дитині. Позитивні емоції добре впливають на процес навчання. При цьому важливо, щоб обкладинки для зошитів мали місце для написання назви предмету, класу, прізвища та імені учня. В іншому випадку дитина плутатиметься, з якого предмета цей зошит. А у вчителя виникнуть проблеми з перевіркою домашніх завдань та контрольних.
  • Колір аркушів та ліній. Батьки вважають, що вироби для письма та малювання повинні бути повністю білі. Проте дослідження довели, що краще використовувати папір кольору слонової кістки. Білий колір негативно впливає на зір. Лінії не повинні бути надто контрастними або навпаки – світлими та розмитими. Коса лінія має бути чіткою та рівною. Також потрібна додаткова лінія для формування красивого почерку. Старшокласники використовують зошити в звичайну лінію.
  • Щільність паперу. У початкових класах діти дуже сильно тиснуть на ручку. Внаслідок цього тонкий папір може порватися. Тому листи мають бути щільними.
  • Додаткова інформація на обкладинці. Це може бути таблиця множення, правила та формули. Інформація буде корисною для дитини. Тому для молодших класів підійдуть зошити із таблицею множення. Для старшокласників – із формулами.
  • Кількість аркушів. Виробники пропонують зошити з 12, 18, 48 чи 96 аркушів. Багато сторінок використовують для правил або вивчення мов, коли важливо, щоб вся інформація була під рукою. Для звичайних предметів підійдуть 12 чи 18 аркушів. Для молодших класів також краще купувати зошити з 12 аркушів. Вони зручніші за товсті.
  • Скріплення. Зошит може мати прошивку чи скоби. Другий варіант найбільш поширений та зручний. Скоби мають бути загнуті, щоб дитина не поранилася.

Канцтовари для школи не повинні мати неприємного хімічного запаху. Фарба на обкладинці має бути стійкою. Перевагу варто віддавати продукції відомих виробників, які добре себе зарекомендували на ринку та виготовляють якісні товари.

Де придбати

Письмове приладдя можна придбати в інтернет-магазинах. На сайтах представлений величезний вибір виробів для дітей різного віку та статі. Це зошити з 48 аркушів та менше, шкільне приладдя, альбоми для малювання, олівці кольорові, ручки, маркери, щоденники, набори для дитячої творчості та різні речі для навчання.
Ціна в інтернет-магазині нижча ніж в офлайн торговій точці. Купуючи велику кількість продукції, можлива безкоштовна доставка. Рекомендуємо ознайомитись з асортиментом магазину germes - https://germes.one/zoshiti-c624/.

Покупки в інтернеті дозволяють придбати все необхідне для школи та офісу в одному місці. Це дуже зручно. Таким чином можна заощадити час та власні гроші.

0
репостів
0
репостів