Складські стелажі: важливі моменти перед покупкою

Підвищення продуктивності роботи складів в чималій мірі залежить від таких конструкцій, як складські стелажі. Точніше, наскільки швидко і легко забезпечують вони доступність товарів, а також від їх надійності та стійкості.

Що потрібно знати про виробника стелажів?

b42d401a2fcdbb24b1f8b190fdff44c1

При покупці стелажних конструкцій важливо брати до уваги, крім цінових питань, ряд моментів, пов'язаних з компанією-виробником. Саме від надійності виробника залежить якість конструкцій і зберігання вантажів, а отже і тривалість служби виробів.
Надійність виробника перевіряється тривалістю існування компанії в даній сфері, різноманітністю рішень зберігання, наявністю сертифікатів, гарантій, затребуваністю виробів.

Що потрібно знати про типи стелажів?

Різноманітність типів стелажів іноді покупця ставить в тупик. На чому зупинитися? Відповідь на це питання передбачає деяку аналітику. Необхідно проаналізувати, який тип вантажів і якої ваги планується зберігати, оборотність, яка спецтехніка буде використана для їх обробки і подібне.

  • Так, консольні стелажні моделі відмінно підходять для зберігання довгих предметів і великогабаритів.
  • Палетні конструкції фронтального типу ідеальні для великих складів, де зберігають вантаж на піддонах і потрібен прямий доступ до кожного вічка зберігання.
  • В'їзні моделі підходять для складів з однотипним вантажем, оптимально заощаджують місце.
  • Поличні моделі гарні під зберігання невеликих предметів з ручною обробкою.

Різноманіття стелажних конструкцій перерахованими типами не обмежується. Існують і інші моделі - мезонін, палетно-поличні, мобільні і т.д.

Плюси покупки стелажів в «ПРО-СТОК»

Всі складські стелажі, придбані в «ПРО-СТОК», мають високий показник міцності і безпеки. Вони стійкі, надійні, з ретельно сконструйованими деталями, пройшли необхідні тестування. Широкий вибір конфігурацій дозволяє підібрати необхідний варіант для будь-яких складів - різних за площею і висотою, під зберігання різноманітного товару - від коробок до довгих предметів і великогабаритів.

Ми надаємо продукцію за доступними цінами в Києві та по всій Україні, гарантуючи швидку доставку. Наша послуга включає повне облаштування складу "під ключ". Ми встановлюємо конструкції, враховуючи всі необхідні вимоги. Замовляйте і купуйте з упевненістю, що ваш склад буде ідеально організований за нашої допомоги. Ми є надійними партнерами, готовими до відповідальної співпраці!

0
репостів
0
репостів