Як використовувати фінансові додатки та онлайн-інструменти для управління фінансами

Фінанси потребують правильного управління, бо інакше людина просто не буде розуміти, куди зникають її гроші. Контролювати їх рух можна різними способами, у тому числі й з допомогою різноманітних за стосунків та інших онлайн-інструментів.

pasted image 0 56

Управління передбачає контроль витрат, підрахунок надходжень, відслідковування ситуації по кредитам, якщо вони є, виплати заборгованостей і багато чого іншого. Окрім того, це дисциплінує людину і допомагає навчитись взаємодіяти з грошима так, щоб вони не зникали невідомо куди, а продовжували працювати.

У чому допомагають сучасні технології?

Фінансових додатків існує багато, і кожен з них має своє призначення. Якщо узагальнити, то вони допомагають людині впоратись з такими завданнями:

  • обробляти інформацію про витрати і доходи, заробітну плату, кредити. Перевіряти статистику і бачити, які процеси відбуваються (чи не утворився десь борг, наприклад);

  • планувати бюджет і складати чіткий план витрат;

  • оновлювати банківські операції, вчасно оплачувати рахунки.

Більше не потрібно всю інформацію тримати у голові і постійно щось вручну підраховувати – є технології, які для того й створені, щоб людям допомагати і робити їх життя простішим у будь-якій сфері, в тому числі й у фінансовій.

Яку роль відіграють веб-ресурси?

Одним з онлайн-інструментів для управління грошима є сайти фінансових компаній, які видають людям позики на короткий термін (до 90 днів). До прикладу, отримати мікрозайм можна у компанії «Просто Кредит».

Спершу варто ознайомитись з основною інформацією, яка є на веб-ресурсі, перейшовши за посиланням https://prostocredit.com.ua/. А далі, щоб вже безпосередньо брати мікропозики, потрібно зареєструватись в Особистому кабінеті і заповнити анкету. Інформація з неї буде потрібна при оформленні заявки на отримання кредитних коштів.

Найперша перевага онлайн оформлення позики у тому, що не потрібно нікуди спеціально ходити, витрачаючи час та сили. Окрім того, подати заявку можна цілодобово, що дуже зручно, якщо гроші потрібні терміново.

Отримання та погашення кредитів – один із способів керування грошима

Іноді без кредитних коштів просто не обійтись, але головне – вчасно їх повертати кредиторам, щоб не псувати собі рейтинг, бо інакше при повторних зверненнях може прозвучати відмова.

Щоб отримати позику у «Просто Кредит» не знадобляться довідки про дохід чи підписи поручителів, адже суми тут видаються невеликі (максимальна досягає розміру офіційно встановленої мінімальної зарплати).

Аби оформити заявку, в анкеті на сайті мають бути вказані такі дані:

  • паспорт громадянина України та ІПН;

  • номер мобільного телефона українського оператора;

  • картка будь-якого банку (українського).

Також позичальник самостійно обирає суму, яку хоче отримати (в тих межах, які доступні новим або постійним користувачам), і одразу бачить, яким буде щоденний кредитний відсоток.

Навіть той користувач, у якого погана кредитна історія (є або були борги), може швидко покращити ситуацію. Як це зробити, можна дізнатись, перейшовши за посиланням https://prostocredit.com.ua/faq/. Там же є відповіді на інші поширені запитання.

0
репостів
0
репостів