Як отримати диплом у Словаччині

Є бажання здобути якісну освіту? Цікавить навчання за спеціальностями, які користуються популярністю та мають попит у країнах Євросоюзу, що гарантує вдале працевлаштування? Словаччина в цьому сенсі виступає грамотним рішенням. Детальніше про навчання в Словаччині можна дізнатися при переході за посиланням Slovak Education навчання в Словаччині. Тут можна знайти актуальну інформацію щодо правил вступу або особливостей підготовки до навчання.

Кожного року декілька тисяч абітурієнтів з України здобувають якісну освіту на території Словацької Республіки. Країна приймає громадян з усього світу. Додатковою перевагою тут виступає відсутність відмінностей у ставленні до іноземних громадян. Всі студенти мають однакові права як відносно до здобуття освіти, так і стосовно додаткових послуг.

Співпраця з досвідченими фахівцями – це гарантія зарахування до навчального закладу Словаччини за вибраною спеціальністю.

Як безплатно здобути вищу освіту в Словаччині

Приємна новина для всіх абітурієнтів, які мають намір здобувати вищу освіту на території Словацької Республіки. Навчання у вищих навчальних закладах не потребує коштів, за умови, що студент здобуває освіту словацькою мовою. Враховуючи спільну з українською мовну групу, вивчення державної мови Словаччини не потребує багато зусиль. Плюс: якщо пройти мовні курси в Україні, то по прибутті до Словацької Республіки адаптування пройде набагато легше.

Додаткові переваги вищої освіти у Словаччині:

  • популярні спеціальності (аналіз ринку доповнює перелік популярних спеціальностей);
  • студент має можливість самостійно коригувати освітній процес;
  • стипендія за успіхи у навчанні (середній розмір стипендії 650–700 євро, чого цілком достатньо для покриття основних потреб студента).

Плюс: кожен студент має право брати участь у громадських або культурних заходах, де є можливість познайомитися з новими людьми або знайти підробіток.

Зарахування до вишів Словаччини

Враховуючи особливості освітньої програми, у студентів України є можливість вступити на перший курс навчального закладу Словаччини або продовжити тут навчання в магістратурі. Відмінності при вступі відсутні. Важливий момент: отримати звання магістра в Словаччині можна лише за суміжною спеціальністю, яка отримана в Україні. В іншому випадку прийдеться проходити повний курс навчання.

0
репостів
0
репостів