Що потрібно знати, щоб легко пройти сезон застуд

Гострі респіраторні інфекції кожен рік атакують тисячі дорослих та дітей. Хтось швидко долає інфекцію, а комусь доводиться довго приймати антибіотики, щоб прийти до тями. Звісно, вся справа в силі імунної системи, яка в одних випадках активно протидіє вірусам та бактеріям, а в інших не здатна захистити організм від невидимих нападників. Як же зміцнити свій імунітет, щоб не залягати в ліжко у сезон застуд і грипу?

pC9BbiLTlCXtCfrAeYbopnjy0QTBx0kvTkDbkIgZKKzByXodmr-xvZvq2t53yhukKMtOTyh3zAqWQbdxTLeQgEvFM85-Q1ZYT0-0oRmCdBg3R6Dhr73bt_UEzxbXZHkwnfjzKK2lu1YPwIbzxTId-wE

Головні засади міцного імунітету

Багато що залежить від спадкових факторів, проте якщо в людини відсутні аутоімунні захворювання та хронічні патології, що постійно підривають імунну систему, тоді можна постаратись зміцнити свій імунітет. Для цього потрібно:

  1. Вести активний спосіб життя.
  2. Достатньо відпочивати й менше нервувати.
  3. Дотримуватись правил здорового харчування.
  4. Профілактично приймати пробіотики, що укріплюють імунітет.

Пробіотики — це мікроорганізми, які потрапляють в організм людини з кисломолочними продуктами, фруктами, овочами. Але найбільша їх кількість міститься в спеціальних пробіотичних засобах, які так і називаються — пробіотики. Їх в основному застосовують при антибіотикотерапії, коли найбільше страждає мікрофлора кишківника. 

Втім, профілактично пробіотики також рекомендують застосовувати, адже краще запобігти захворюванню, ніж займатись його лікуванням. Саме до таких помічників з укріплення імунітету належить Ентерол®. Читайте більше інформації про Ентерол Імуно на https://enterol.ua. Додатково зазначимо особливості цього комплексного пробіотика.

Чим може допомогти Ентерол Імуно в сезон застуди

Пробіотик належить до дієтичних добавок, пропонується у лікарській формі для дорослих. Але перш ніж вживати препарат потрібно проконсультуватись з лікарем, оскільки самолікування здатне заподіяти значну шкоду здоровʼю.

Головні особливості Ентерол Імуно:

  • Наявність в складі Saccharomyces boulardii CNCM I-745, які не дозволяють проникати вірусам у слизову оболонку кишківника, що запобігає розвиткові інфекції.
  • Доповнення пробіотичного штаму вкрай необхідними в період епідемії грипу вітамінами та мінералами — вітаміни С, D3, цинк, які відповідають за дозрівання еритроцитів, загоєння слизової оболонки кишківника, зменшення запального процесу та стимуляції імунітету.

Згідно з численними клінічними дослідженнями мікробіота кишківника відіграє важливу роль у формуванні загального імунітету. Якщо після «важкої артилерії» у вигляді антибіотика вона практично знищена, то розвиваються тяжкі інфекційні захворювання, які поширюються з органів травлення на інші системи організму. Тож задля того, щоб запобігти подібним ускладненням, а також застуді в період епідемії грипу, потрібно подбати не тільки про фізичну активність, повноцінне харчування та здоровий сон, але й про підтримку імунітету за допомогою пробіотиків. Вибрати ефективний не складно, оскільки саме Ентерол Імуно в комплексі діє на різні рівні імунної системи. Достатньо однієї-двох капсул на день, щоб пройти крізь сезон застуд легко і без хвороб.

0
репостів
0
репостів