Як перейти з 1С на BAS та чому це необхідно?

У 2023 році автоматизація бізнесу є не лише вдалою інновацією, а й банальною необхідністю. Сьогодні вже нереально подати звітність до контролюючих органів без відповідного програмного забезпечення, не кажучи вже про необхідність якісного обліку та управління процесами у підприємницькій діяльності. Простими словами, потрібна бухгалтерська програма для автоматизації бізнесу. Раніше в даному амплуа виступала 1С. Сьогодні даний софт вже не є актуальним, замість нього український бізнес активно переходить на більш сучасні продукти BAS.

Чому потрібно переходити з 1С на BAS?

Питання риторичне, адже про походження програм 1С всім добре відомо. Зрозуміло, що програмним продуктам країни-агресора не місце на українському IT-ринку. І не лише моральна складова заставляє український бізнес відмовлятися від колись незамінної 1С.

Офіційної заборони щодо 1С наразі немає, проте оновлення даного програмного забезпечення вже давно не відбувається в Україні. Відповідно сучасні версії програми BAS багато в чому переважають аналоги від 1С як за функціоналом, так і за іншими параметрами.

Особливості переходу з 1С на BAS чудово ілюструє матеріал за посиланням https://www.1c.kiev.ua/ua/from-1c-to-bas/, що є офіційним представником BAS в Україні. Там можна отримати максимум інформації щодо даного питання.

Чим сучасні версії BAS кращі за застарілі продукти 1С?

Не секрет, що BAS і 1С створені на єдиній програмній платформі. Відповідно інтерфейс та принцип роботи у даних програм дуже схожі. Було б неправильним говорити, що BAS набагато переважає попередника. Але певні відмінності, звичайно, є.

Отже, сучасні програми BAS відрізняються від аналогів 1С:

  • більш інтуїтивним та зручним інтерфейсом;
  • кращою внутрішньою навігацією;
  • можливістю більш тонко налаштовувати роботу функціональних елементів програми;
  • швидшим відгуком в роботі компонентів;
  • в цілому кращою оптимізацією роботи програмного забезпечення.

Звичайно, сучасні версії BAS кращі за застарілі варіанти 1С. Вони більш технологічні та зручні, а головне – повністю відповідають потребам вітчизняного бізнесу щодо актуальності інформаційної та функціональної бази.

Як саме відбувається перехід з 1С на BAS?

Якщо вам потрібно перейти з 1С на відповідний продукт BAS зі збереженням бази та налаштувань, краще звертатися до відомих IT- компаній, які мають для цього відповідні можливості. Зазвичай перехід відбувається без втрат – програма просто оновлюється, після чого ви маєте актуальний програмний продукт BAS з усіма вашими даними та напрацюваннями.

0
репостів
0
репостів