Як вибрати пневматичну гвинтівку для полювання?

Яку потужну воздушку краще вибрати? Пневматичні гвинтівки - зброя, яка широко використовується на полюванні, у спорті та для розваг. Головна особливість таких моделей у тому, що кулі вилітають під впливом газу під тиском. Пневматичні гвинтівки користуються великим попитом. Їхні переваги - надійність, доступна ціна і стійкість до несприятливих умов експлуатації.

Снимок экрана 2023 07 05 в 12.42.41

Критерії вибору пневматичної гвинтівки

У продажу представлені пневмат гвинтівки в широкому асортименті. Зброя відрізняється між собою не тільки вартістю, а й конструктивними особливостями. За таким показником розрізняють пружинно-поршневі та мультикомпресійні гвинтівки. У першому випадку в зброї передбачається потужна пружина, що виштовхує кулю. У другому випадку в гвинтівках є спеціальний резервуар, в який за допомогою помпи накачується повітря.

Пневматичні гвинтівки PCP - окремий різновид зброї. У цих моделях використовується резервуар для стисненого повітря. Пневмат гвинтівки такого типу прекрасно підходять для полювання. Їхні переваги - практично нульова віддача, потужність і точність стрільби.

До головних критеріїв вибору пневматичних гвинтівок належать технічні характеристики. Під ними мається на увазі принцип дії, калібр, кількість снарядів. Також слід звертати увагу на матеріали і на те, скільки пострілів можна здійснювати від однієї зарядки.

Снимок экрана 2023 07 05 в 12.43.00

Виробники пневматичних гвинтівок

Beeman і Kral - відомі компанії, що розробляють якісні пневматичні гвинтівки. Давайте детальніше про це поговоримо.

Американська компанія Beeman пропонує моделі для новачків і для професіоналів. Під час виробництва використовуються матеріали, які відрізняються стійкістю до механічних пошкоджень і довговічністю. Особливості пневматичних гвинтівок - ергономічність і невибагливість в обслуговуванні.

Kral - турецький виробник, який добре себе зарекомендував. Воздушка з оптикою: до плюсів належить точність пострілів, потужність і багаторазова стрілянина без необхідності перезаряджання. Окрему увагу приділяють дизайну.

Розглядаючи пневматичні гвинтівки, порівняйте характеристики різних моделей і виберіть оптимальний варіант. Виробники пропонують зброю для полювання і для спортивної стрільби. 

0
репостів
0
репостів