Макснет у Харкові: кому та чому варто підключитися до провайдера

1 4Підтримувати зв'язок на роботі, з рідними та друзями зараз важливо як ніколи. Безперебійний доступ до інтернету у Харкові та за його межами гарантує провайдер Макснет maxnet.ua, який понад 20 років на ринку комунікаційних послуг пропонує свої продукти. Чому варто скористатись його послугами та для кого підійде? Даємо відповіді далі у тексті.

Макснет - один з лідерів провайдерів у Харкові

Провайдер Макснет основну діяльність здійснює як надавач послуг інтернет-зв'язку, телебачення та телефонного зв'язку, однак займається відеоспостереженням, а також хмарними послугами, маючи у розпорядженні дата-центр. Це дозволяє клієнтам:

  • підключати інтернет;
  • користуватись телебаченням;
  • замовляти послугу відеоспостереження;
  • мати міський номер у SIP форматі, домашній телефон;
  • користуватись SSD, HDD хостингом, доменами та віртуальними серверами.

Власна оптоволоконна магістраль забезпечує безперебійний зв'язок за допомогою технології FTTB/FTTH, а власна мережева інфраструктура постійно оновлюється та розширюється. Завдяки серверам, які знаходяться на базі європейських платформ клієнти отримують мінімальні затримки у доступах до сайтів та користуванні сервісів.

Переваги підключення інтернету

Оскільки провайдер здійснює підключення через оптоволокно, користувачі мають змогу отримати високу швидкість інтернету - до 1 Гбіт/сек. А це в свою чергу дає можливість:

  • швидко завантажувати файли;
  • переглядати відео у високій якості;
  • створювати якісні відеоконференції, змагання тощо;
  • отримати унікальну адресу пристрою.

Макснет підключає абонентів у квартирах, приватних будинках та по технології Wi-Fi. останній варіант особливо буде актуальним для тих клієнтів, котрі не мають можливість фізично отримати доступ до інтернету, або ж вартість підключення надто висока. Попри порівняно невисоку швидкість інтернет з'єднання, Wi-Fi цілком підійде для домашнього щоденного користування: перегляду відео, завантаження веб-сайтів, користуванням соцмережами.

Чому обирають Макснет?

Ось декілька причин, чому варто скористатись послугами провайдера:

  1. Різні варіанти підключення на різний смак та гаманець.
  2. Широкий спектр послуг за оптимальну вартість.
  3. Цілодобова підтримка технічного відділу.
  4. Є можливість перенесення балансу рахунку та його заморожування.
  5. Висока швидкість інтернету та надійність користування.
  6. Від заявки до підключення та початку користування послугами не потрібно чекати тижнями.
  7. У кожного користувача є особистий кабінет, де він може легко керувати послугами та слідкувати за станом рахунку.

Таким чином, провайдер Макснет є одним із лідерів надавачів інтернет послуг, адже має розвинену інфраструктуру, різні варіанти підключення, оптимальні ціни та якісний сервіс. Крім того, компанія постійно розвивається та впроваджує нові послуги та технології, аби залишатись конкурентною на ринку та залучати більше клієнтів.

0
репостів
0
репостів