Меблі для тераси – ТОП-3 поради як їх вибрати

Тераса – особлива частина будинку де господарі і їх гості можуть відпочити, поспілкуватись, відзначити визначний день, посмакувати страви і насолодитись свіжим повітрям. Оскільки тераса є відкритим простором, підбір меблів для неї є особливим. Компанія Rattwood пропонує стіл і стільці на терасу, а також вибір інших цікавих аксесуарів для щоденного вжитку та тривалого використання.

Ширший асортимент меблів для тераси та інших приміщень і відкритих майданчиків, можна купити на основному сайті компанії https://rattwood.com/ де є можливість підібрати та замовити:

  • дерев'яні меблі;
  • меблі з ротангу;
  • різноманітні аксесуари для свят і щоденного застосування.

Повертаючись до основної теми нашої публікації спробуємо дати три корисні поради щодо вибору меблів саме для терас і почнемо з мобільності та стаціонарності.

Мобільні чи стаціонарні?

Які меблі вибрати: легкі, які можна зібрати докупи та занести до будинку? Чи ті, які будуть встановлені на постійно? Це залежить звісно від конструкції самої тераси. 

Якщо тераса має хоча б частково закриту бічну поверхню та часткову покрівлю, тоді можна сміливо купувати стаціонарні меблі. Для того, щоб їх підтримувати у належному стані, достатньо у міжсезоння або у холодну пору року накрити їх захисною плівкою чи спеціальним матеріалом. Це захистить поверхню від впливу надмірної вологи. Такий захист стосується тих різновидів меблів, які добре провітрюються та не мають м'яких частин, що можуть втягувати вологу із повітря.

Однак і важкі дерев'яні та виготовлені із композитних матеріалів меблі можна залишати на місці постійно, якщо вони мають відповідне покриття або сам виробник зазначає у специфікації, що вони для цього є придатними.

Комплектація меблів

Ще одне важливе питання: яким має бути комплект меблів для тераси, якщо господарі запрошують гостей чи планують перетворити терасу на місце відпочинку і дозвілля? В цьому випадку варто потурбуватися, про те, щоб кількість місць для відпочинку була значна. У такому випадку краще придбати не тільки великий стіл зі значною кількістю стільців, але і непогано додатково мати крісла, дивани чи інші різновиди місць для відпочинку. Можна звісно облаштувати терасу і креативними рішеннями, наприклад крісло-гойдалка у формі краплі.

Кому до душі класичне оформлення тераси, звісно краще придбати меблі з ротанга. Меблі з ротангу:

  • легкі;
  • міцні;
  • зручні саме у спекотну погоду.

Такі меблі будуть підкреслювати стильність власників тераси які підтримують традицію, а крім того такі меблі є оптимальними за ціною та зручними і витривалими у використанні.

Захист меблів

І наостанок ще одна важлива порада. Поверхня меблів для тераси має бути хоча б мінімально захищена від надмірної вологи та ультрафіолетових променів. Це пов'язано з тим, що меблі постійно перебувають на відкритому повітрі А якщо такий захист у вигляді спеціального лаку чи фарби буде на поверхні, то столи і стільці прослужать набагато довше та будуть мати гарний вигляд багато років.

0
репостів
0
репостів