Як обрати найкраще ліжко для дитини

Matras napolnenie oblogkaМаленькі діти більше часу проводять у ліжку, ніж дорослі, адже швидше втомлюються. Тож, постіль і меблі мають бути відповідними. Ліжка для спалень у Львові допоможуть обрати правильний варіант для доньки чи сина, аби уникнути недосипання, болю у спині, м'язах та формування неправильної постави. Вони повинні бути практичними, цікавими для дітей, мати відділення для зберігання та гнучким в міру зростання чада.

10 кроків, щоб обрати правильне ліжко для дитини

  1. Не обирайте ліжко навмання. Обійдіть декілька магазинів, адже просто побачити гарну фотографію ліжка у мережі недостатньо. Краще відвідувати магазин разом з малечею, щоб вона сама обрала дизайн, форму, стиль, який би відповідав запитам та оздобленню дитячої кімнати.
  2. Потрібно лягти на ліжко, аби відчути комфорт. Незручне ліжко не забезпечить хороший сон та користь організму. Тут важливо обрати матрас, який є різної жорсткості. Навіть якщо дорослому буде зручно, то не факт, що теж саме буде відчувати дитина. У дитини своя комплектація, вага, тому ліжко має відповідати тілу дитини в положенні лежачи.
  3. Дайте зробити вибір дитині. Якщо дитина обере сама собі ліжко, то вона буде із задоволенням на ньому самостійно спати. Завдання дорослих - допомогти зробити правильний вибір.
  4. Зверніть увагу на параметри та стиль кімнати. Немає значення наскільки зручним є ліжко для дитини, якщо воно не вписується у кімнату та її розміри. Не потрібно обирати занадто велике ліжко, аби малечі було комфортно пересуватись та гратись у дитячій.
  5. Надайте перевагу натуральним матеріалам та обробці. Найчастіше виробники приваблюють маленьких клієнтів яскравими фарбами та незвичними формами. Однак іноді використані матеріали можуть бути токсичними, як і лаки та фарби для обробки поверхні. Деякі діти можуть жувати каркас ліжка, що може викликати алергічні реакції та хімічні опіки. Надавайте перевагу натуральному дереву та безпечним для здоров'я фарбам, інформацію про це може надати продавець торгової точки та надати відповідні документи.
  6. Безпечний каркас - заокруглений. Гострі краї та незаокруглені форми можуть стати причину важкого травмування дитини під час активної гри чи випадкового падіння.
  7. Ліжко повинно бути невисоким, таким, щоб дитина могла легко сама з нього злізти та залізти на нього. В разі падіння дитина не зможе серйозно травмуватись. Оптимально обрати модель з поручнями як у pro100dim.com, які легко прикріпити до каркасу.
  8. Обирайте міцне ліжко. Не секрет, що діти полюбляють стрибати на них, попри заборону. Тож потрібно купувати міцне, не хитке ліжко. Дерево забезпечить надійну конструкцію, але можна обрати і металевий каркас. В такому випадку варто переконатись, що всі гвинти надійно закріплені а по краян відсутні гострі виступи.
  9. Матрац для ліжка має відповідати розміру ліжка. Він не повинен виходити за межі основи, бути досить жорстким для підтримки ваги дитини.
  10. Ліжка купують не тільки для сну, воно має відповідати характеру чада, добре поєднуватись з інтер'єром. Є безліч варіантів з окремим узголів'ям з дерева, металу, м'якої тканини. Окрім того, ліжко має легко збиратись, чиститись, мати гарантію від виробника.
0
репостів
0
репостів