Чим можна обігріти будівлю? 

Про питання забезпечення тепла у квартирі або будинку варто убезпечитися ще в літній або осінній час. Так з настанням холодів можна не хвилюватися про те, наскільки тепло буде в кімнатах. Різноманітність товарів на будівельному ринку дозволяє підібрати обігрівальні пристрої як для приватного володіння, так і міської квартири.

pasted image 0 42

Газові котли 

Як і деякі твердопаливні моделі здатні розв'язувати питання не тільки опалення, але і подачі гарячої води. Подібні газові котли отримали назву двоконтурних. Більшість з них представлені в каталозі —  https://romstal.ua/ru/catalog/950-gazovye-kotly/. Працюють тільки при регулярній подачі газу та води. Повністю автономні, тому температуру можна контролювати самостійно в залежності від бажання та навколишніх умов. Підходять для монтажу не тільки в квартирах, але й у будинках. Тільки треба підібрати певне місце монтажу, яке буде максимально безпечним. Це можна зробити самостійно, або запросивши майстра.

Електричні пристрої

Ключова перевага — різноманітність моделей. Не важко підібрати найбільш привабливий варіант між тепловентиляторами, УФ обігрівачами, конвекторами та масляними батареями. При покупці варто орієнтуватися на потужність підключення до проводки. Більшість пристроїв споживають не менше 1-1, 5 кВт, тому важливо дотримуватися техніки пожежної безпеки.

Серед переваг варто виділити:

  • контроль управління — легко налаштувати прилад на той показник, що необхідний для кімнати;
  • більша безпека — допускається використання навіть дитиною, головне перші вмикання робити поряд з дорослими. 

Для отримання максимального ефекту рекомендується підбирати обігрівач за наступним принципом — 1 кВт потужності на 10 кв. площі приміщення. Це правило актуально й для інших обігрівачів. Підібрати оптимальний варіант можливо звернувшись до магазину Romstal.ua. 

0
репостів
0
репостів