Обираємо промислові швейні машини за їх унікальними здібностями та оснащеністю

633c68e0748fd.jpg

Щоб пошиття високоякісних текстильних виробів та різних видів одягу здійснювалося з найбільшою ефективністю підприємству, необхідно купити певні промислові швейні машини. Ця загальна назва обладнання, серед якого є окремі категорії агрегатів, що спеціалізуються на певних матеріалах та технологічних операціях. Знаючи можливості такої техніки, ви на ресурсі Sweika.com.ua/ru/240-promyshlennye-shveynye-mashiny-mareew легко підберете потрібне обладнання для конкретних виробничих завдань.

Розподіл «обов'язків» серед промислових швейних машин

Левова частка всіх виконуваних операцій належить прямострочним машинам, які просто сточують деталі. У випадках, коли необхідно забезпечити підвищену міцність з'єднання або прокласти два паралельні рядки, використовують двоголкові моделі. При роботі з еластичними тканинами і трикотажем застосовують розпошивальні машини, що створюють плоский шов, здатний розтягуватися. Важливе місце в технології швейного виробництва займає обробка краю виробу або деталі, яка виконується машиною для підшивання або оверлоком, що зрізає зайву частину матеріалу.

В окрему категорію швейної техніки виділяються машини для сточування важкодоступних ділянок:

  • рукавні – з горизонтально розташованою вузькою робочою платформою;
  • колонкові – з транспортером на вершині вертикальної колони, що зручно для пошиття головних уборів, взуття та галантерейних виробів.
  • кушнірські – зі спеціальним механізмом просування шкіряних та хутряних деталей.

Сюди можна віднести машини для виготовлення та зашивання мішків, які мають попит у різних виробничих сферах.

633c69d95ffa0.jpg

Парк промислових швейних машин буде неповним без техніки для допоміжних операцій, якій ви можете довірити виконання петель, пришивання ґудзиків або встановлення фурнітури. Прикрасити будь-який виріб можна за допомогою обладнання для вишивки, здатного реалізувати будь-який художній задум.

Начинка швейних машин, призначених для промислового використання

У більшості випадків промислові швейні машини встановлюються стаціонарно на робочий стіл і оснащуються окремими електромоторами. Це може бути звичайний двигун, що працює від 220V або 380V або сервопривід з точним контролем параметрів обертання. Їх потужність варіюють, отримуючи більшу продуктивність або енергоефективність. Управління реалізується за допомогою спеціального блоку регулювання напруги та контролера у вигляді педалі.

Щоб техніка не просто видавала паспортні значення продуктивності, а могла робити це в режимі багатозмінного навантаження, розробники приділяють особливу увагу надійності конструкції та механізмів. Для цього в деталях використовуються зносостійкі марки сталей, термообробка, збільшений запас міцності. Окремо для кожної моделі розробляється своя система змащування (краплинна, автоматична, ручна), що дозволяє не витрачати робочий час на техобслуговування.

Коли техніка працює надійно, на перший план виходить її відмінна ергономіка, яка дозволяє майстру не відволікатися на другорядні процеси. Для цього використовуються:

  • автоматизація допоміжних операцій (підйом лапки, позиціонування голки, обрізання нитки);
  • зручне розташування органів управління та регулювання режимів роботи. У деяких моделях потрібні функції можна призначити на гарячі клавіші, розміщені в робочій зоні;
  • власні програмні модулі, здатні зберігати в пам'яті налаштування та з високою точністю керувати процесом шиття.

Зрозуміти, які машини потрібні для вашого виробництва можна, вивчивши їх характеристики та описи на одному із спеціалізованих сайтів.

0
репостів
0
репостів