Втрата номера на вантажному авто: чим це загороджує водієві

Номер автомобіля, зокрема вантажної автівки будь-якого класу, є візитною карткою, що показує країну походження авто та сертифікує особу що є власником автомобіля. Звісно така інформація потрібна для швидкого розшуку транспорту або для упередження незаконних дій із рухомою власністю. Це особливо актуально із вантажними автомобілями, адже їх вартість набагато більша за вартість придбання легкового авто. Більше про виготовлення автономера в Хмельницькому, читайте на сторінці https://autonomera.ua/uk/hmelniczkij-avtonomera/. Тут можна дізнатись де виготовляють номери, яка вартість замовлення та терміни доставлення до замовника. А також матеріал виготовлення, способи оформлення замовлення та необхідні для цього документи. Є можливість виготовити будь-які номерні знаки для приватних авто різного року випуску, а також знаки для авто з Європи, США та для мототехінки. Є можливість виготовити і ексклюзивні номери із персональними зазначеннями. Тобто доступний весь асортимент номерних знаків, включно із знаками зразка 1977 року.

Більше про роботу компанії «Автономера», читайте на головній сторінці компанії https://autonomera.ua/uk/. Тут є відгуки покупців, наших клієнтів, що вже багато років співпрацюють із нами для оновлення чи заміни номерних знаків.  

Що треба робити, щоб не опинитись без знаку 

До речі, періодична перевірка якості кріплення та встановлення рівня зношення знаку – правильне рішення, особливо для вантажних авто та іншого комерційного автотранспорту. Для таких авто важливо завжди зберігати робочий стан і передбачати наслідки та уникати подій, які змусять зупинити транспорт на тривалий час. Зокрема щодо впорядкування питання повторного встановлення номерів.

Для вантажного транспорту втрата номера позначатиме або зупинку транспорту одразу після виявлення втрати або спробу рухатись далі та зупинитись вже внаслідок вимоги правоохоронців. 

Штрафні санкції для водія – це звісно неприємно, але це не все, що може відбутися. Якщо авто продовжить рух далі, тоді вже можливо застосувати більш жорстке рішення. Авто можуть вилучити для зберігання до встановлення знаку, а водій, що був за кермом, отримає суворіший штраф або покарання у вигляді примусових робіт на користь держави.

Найгірші наслідки будуть для транспортної компанії, адже товар чи сировина яка мала опинитись у інших підприємців буде невизначений час залишатись на місці примусового зберігання. Тоді можуть нараховуватись чималі збитки, а втрата довіри буде ще одним ударом по іміджу автоперевізника. Сума таких наслідків завдає дошкульного удару по бізнесу та спричинить втрату прибутків і навіть виникнення чималої кількості збитків.

Постійний контроль за наявністю номера авто – це обов’язок водія автомобіля. Власники вантажного транспорту повинні на це постійно звертати увагу та вказувати водіям на важливість збереження номера. А в разі втрати, оперативно звертатись до виробників, які допоможуть повернути авто у дієвий автопарк компанії.

0
репостів
0
репостів