Сайт-візитка: для кого знадобиться та його особливості

b3341bc86c651823d23fc9b4ad10b96cЖодна велика компанія чи підприємство сьогодні не обходиться без сайту-візитки https://storm-media.com.ua/razrabotka-sajtov/sozdanie-sajta-vizitki/ чи звичного сайту, де можна детально ознайомитись з їх послугами чи продукцією, а також інформацією про співробітництво. Це найкращий спосіб розповісти світу про себе, у порівнянні з класичним варіантом вручення візитки, де зазвичай вказаний лише номер та адреса компанії. Тож, сайт-візитівка, як найдоступніша форма презентації у мережі власної справи, допоможе у виконанні цієї задачі.

Чому варто обрати сайт-візитку?

Сайт-візитка та традиційний сайт мають ряд відмінностей, зокрема, останній має масу сторінок та категорій з товарами, послугами. Разом з цим необхідно його обслуговувати, розуміти технічну сторону, постійно займатись оновленням асортименту та опрацьовувати замовлення клієнтів. Замовляючи сайт, потрібно враховувати ці нюанси, адже для більшості достатньо просто мати одну чи декілька сторінок для ознайомлення з компанією та зворотного зв'язку.

На відміну від звичайної візитівки, сайт може розмістити набагато більше інформації про людину, компанію, виробництво і так далі. Наприклад, можна створити унікальний брендований дизайн https://storm-media.com.ua/dizajn-sajta/ з розміщенням карти розташування офісу, або ж інформацію про унікальні пропозиції та знижки.

До переваг сайту-візитки відносять:

  • розміщення стислої інформації про особистість, компанію чи продукцію;
  • при необхідності візитку можна переформатувати у повноцінний корпоративний сайт;
  • значне охоплення цільової аудиторії та додаткове залучення клієнтів;
  • оптимальна вартість на створення сторінки;
  • швидкість розробки та запуску;
  • простий в обслуговуванні із мінімальними витратами ресурсів;
  • легко використовувати в якості портфоліо.

На перший погляд може здатись, що навіть така форма презентації може коштувати значних вкладень, проте збільшення продажів, залучення потенційних клієнтів та масштаби охоплення аудиторії швидко покажуть позитивні результати. До того ж сайт можна зробити один раз та направляти людей до нього, а офлайн візитки потрібно замовляти регулярно, що позначається на бюджеті.

Як створити сайт-візитку

Для створення сайту-візитки використовують CSM-системи, конструктори сайтів та веб-дизайн. Цим, як правило, займаються вузькопрофільні студії та компанії, які мають достатній досвід роботи для створення будь-якої складності сайту без особливого втручання замовника.

Перш ніж замовити візитку, необхідно створити ТЗ і чітко окреслити свої побажання. Важливо контролювати роботу підрядника, аби в кінцевому результаті не знадобилось платити за правки уже зробленої сторінки. Це допоможе скоротити час на створення проєкту і мінімізувати виправлення помилок.

З основного що повинна містити візитівка:

  • реальна інформація про підприємство, персону, її досягнення;
  • які послуги та реалізацією яких товарів займається, їх вартість;
  • контактні дані: адреса, телефони, електронна пошта, посилання на соціальні мережі.

Окрім цього, замовник може розмістити більше інформації на свій розсуд, в залежності від роду діяльності та наданні послуг.

Таким чином, сайт-візитка - сучасний та дієвий спосіб розповісти про свою справу широкій аудиторії без значних вкладень. Поклавши початок з надання лаконічної інформації для потенційних клієнтів, в майбутньому можна використати це для створення глобального комерційного сайту.

0
репостів
0
репостів