Поїздка в ЄС автобусом: що слід знати і як вибрати перевізника?

Аби відвідати більшість країн ЄС, українцям не потрібно відкривати візу, і це суттєво полегшує організацію поїздки. Варіантів, як дістатися до Польщі чи іншої країни Співдружності, чимало: власним авто, потягом, літаком чи автобусом. Останній чи не найпопулярніший, оскільки має багато переваг, зокрема й у фінансовому плані. Та й квитки на будь-який напрямок можна купити прямо з дому через онлайн-сервіс klr.com ua.

Переваги поїздки за кордон автобусом

theres so much to keep me busy on this long journey picture id1212164949

Можна назвати як мінімум 5 причин, чому все більше українців, плануючи поїздку за кордон, віддають перевагу автобусам:

  • не потрібно самостійно продумувати маршрут;
  • ризик заблукати в дорозі виключений, а отже, дістатися місця призначення вдасться вчасно;
  • усі питання на митницях вирішує перевізник, пасажирам достатньо мати потрібні документи;
  • не потрібно витрачати гроші на пальне й шукати по дорозі заправки, готувати власне авто до тривалої мандрівки;
  • поїздка автобусом значно дешевша, ніж авіапереліт і комфортніша, ніж потягом.

Проте аби мандрівка автобусом була справді комфортною та обійшлася недорого, слід вибрати надійного перевізника з сучасним транспортом і найбільш вигідними цінами на квитки.

Де шукати найвигідніші пропозиції автоперевізників?

Саме це питання викликає тривогу у більшості українців, які збираються в поїздку за кордон автобусом. Деякі за давньою звичкою в пошуках автобусних квитків відправляються у вокзальні каси. Проте це не тільки незручно, але й у багатьох випадках економічно невигідно. Краще для такої справи скористатися послугами інтернет-сервісу Каsа Lux-Reisen Bus, через який можна купити автобусні квитки онлайн.

KLR Bus – онлайн-каса, де кожен може самостійно за лічені секунді знайти перевізників, які працюють на тому чи іншому маршруті, порівняти їхні ціни та придбати квиток на обрану дату. Структура сайту надзвичайно проста, тож з пошуком впорається навіть той, хто замовляє квитки через інтернет вперше.

KLR Bus – надійна сертифікована компанія, тож можна не турбуватися щодо легальності придбаних на сайті квитків. До того ж Каsа Lux-Reisen Bus співпрацює тільки з перевіреними надійними перевізниками зі справними комфортабельними автобусами. Тож замовляючи квитки на цьому порталі, можете бути певні, що поїздка в Європу буде безпечною, зручною і обійдеться недорого.

0
репостів
0
репостів