Автоматичний обмін криптовалют: чому це важливо?

На сьогоднішній день багато інвесторів-початківців цікавляться можливістю купівлі криптовалют. Цифрові активи справді ефективні з погляду інвестицій. Велика волатильність створює відповідні ризики, але при правильному аналізі вона може допомогти швидко примножити капітал. Однак, перш ніж інвестувати в цифрові активи, важливо правильно вибрати обмінник. І важливу роль відіграє автоматичний обмін криптовалют.

Чому автоматичний обмін важливий?

Принцип роботи обмінника досить простий – це прямий обмін між двома учасниками (на відміну біржі, де в угоді беруть участь три сторони). У випадку з обмінником, користувач виступає покупцем криптовалюти, а обмінник – продавцем чи навпаки. Клієнту необхідно подати заявку на купівлю чи продаж цифрових активів, вказати реквізити, вибрати криптовалюту, яку хоче обміняти. Після цього операція відправляється в обробку, і тут набуває чинності фактор автоматичного обміну.

Автоматичний обмін криптовалют забезпечує обробку заявок без участі людини. Таке рішення дозволяє клієнту отримати три важливі переваги:

  • Захист від людської помилки.

  • Захист від можливих шахрайських дій.

  • Висока швидкість обробки операцій.

Автоматизована система обробки заявок не знає втоми, вона працює лише за фіксованим алгоритмом. Після отримання заявки вона відразу ж відправляє її до блокчейну. Після обробки операції в блокчейні клієнт отримує свої кошти. Це дозволяє суттєво економити час.

Де обміняти криптовалюту?

Автоматична обробка заявок – це, безумовно, важливий фактор. Однак для того, щоб зробити правильний вибір, необхідно врахувати й інші нюанси. При виборі обмінника важливу роль відіграє фактор репутації платформи, комісій, наявність необхідних цифрових активів і т.д. Наприклад, ви можете вибрати Crypocto – обмінник, що відповідає всім вимогам початківців та досвідчених користувачів.

Crypocto забезпечує автоматичний обмін криптовалют. Усі заявки обробляються негайно та перенаправляються до блокчейну для підтвердження. Таким чином, клієнт може швидко отримати необхідні цифрові активи. Час обміну зазвичай не перевищує 30 хвилин. Також обмінник пропонує вигідні комісії. Вони враховуються в курсі, тому ви одразу можете розрахувати суму, яку отримаєте після проведення транзакції. Crypocto пропонує два види курсу: фіксований і гнучкий, кожен з них має свої переваги. На Crypocto ви можете купити криптовалюту з банківської картки будь-якого українського банку буквально за декілька хвилин.

0
репостів
0
репостів