Лікування залежності від марихуани та метадону

На перший погляд нешкідлива трава може завдати організму великої шкоди. Прийом канабіноїдів у великих дозах призводить до психологічних розладів. Постійне вживання марихуани призводить до загальної байдужості, відволікання уваги та важкої депресії.

marijuana plant1

На жаль, залежність від марихуани стала серйозною проблемою молоді. Замкнувшись на себе, молоді люди починають повзати травою нібито для того, щоб «пізнати себе». Насправді, проте, каннабіноїди притуплюють чутливість нервової системи та призводять не до глибокого розуміння проблем, а до депресії та безнадійності.

Люди, які палять марихуану, є одними з найбільш невмотивованих у лікуванні та позбавленні залежності і постійно повторюють: «Ну, я не шкодую і не валяюся під парканом, як алкоголіки…», забуваючи, що це лише перший крок до інших типів. Поверхнево-активні речовини (психоактивні речовини).

Лікування залежності від марихуани, а також залежність від інших речовин проводиться комплексно. Спочатку необхідно завоювати довіру пацієнта та дати йому можливість розповісти про свою проблему. Рішення про припинення прийому препарату, а також підтримка родичів на всіх етапах – запорука успіху лікування. Фахівці Доктор Благо Плюс докладають усіх зусиль, щоб кожен пацієнт міг наповнити своє життя змістом і тверезо дивитися на світ!

withdrawal 2Метадон має виражену знеболювальну дію, аналогічну морфіну. Здавна він використовувався як замінник героїну та інших наркотиків цієї групи. Ця речовина призводить до меншого «кайфу» і тому багато хто вважає, що вона безпечніша. Але насправді залежність від метадону визнана однією з найсильніших.

Страшний синдром відміни наркотиків триває не тиждень, як героїн, а понад місяць.

Препарат має виражену токсичну дію: руйнує печінку, перешкоджає засвоєнню поживних речовин та вітамінів, сильно навантажує дихальну систему людини, знижує імунітет, сприяючи розвитку всіх захворювань (від інфекційних до психічних). Метадон спричиняє непоправну шкоду кістковій тканині через розщеплення кальцію. Наркомани, які приймають метадон, зазнають нестерпних болів у суглобах; кістки стають крихкими та легко ламаються. Шкіра набуває жовто-зеленого відтінку, з'являються порушення психіки.

logo.pngВажливо пам'ятати, що криза відміни метадону є особливо важкою і може тривати понад чотири тижні, а якщо наркоман перебуває вдома без кваліфікованої допомоги, це надзвичайно складно як для пацієнта, так і для його родичів. . Насамперед, на початковому етапі лікування метадонової залежності детоксикація та обмеження абстинентного синдрому повинні проводитись у стаціонарних умовах.

Фахівці  Доктор Благо Плюс знають, як допомогти вам пережити цей складний етап та направити вас на шлях змін у вашому житті!

0
репостів
0
репостів