Повернись живим - благодійність в Bank24

Підтримайте українську армію

Кожен свідомий українець знаходиться сьогодні на своєму “полі бою” та забезпечує надійний тил українській армії. Саме це певною мірою є запорукою нашої незламності та беззаперечної перемоги.

Звісно ж, усім відомо, що бойові дії вимагають величезного фінансування. Так, було засновано благодійний фонд оперативного реагування “Повернись живим”. Він функціонує з 2014 року задля забезпечення військових усім необхідним, таким чином він захищає їх від небезпеки та ефективно протидіє ворогу. Основна мета проєкту - збереження життя військовослужбовцям, відповідно, - безпека цивільних громадян. Вважаємо за необхідне допомагати фінансово подібного роду організаціям, аби кожен на передовій відчував підтримку та віру тилу.

real 3f246019 543c 4d72 9e12 2eae970de41c

Як перерахувати кошти у фонд?

Зробити це легко, оскільки крім офіційного сайту, ініціативу з посиланням на першоджерело зробили чимало платіжних сервісів. Проте, перед перерахунком коштів, радимо вам перевірити надійність обраного засобу. Одним з таких є фінансовий онлайн-помічник Bank24. Він зосереджений на ініціацію грошових переказів та оплат різноманітним компаніям-партнерам згідно із наданими ними послугами. В доважок до цього, на сайті активно розвинена співпраця з благодійними проектами, серед яких і “Повернись живим”. Аби допомогти грошима, достатньо вказати свій номер мобільного телефону та бажану суму, при цьому, комісія не списується. Після натиснення кнопки “Оплатити”, ви помітите нові пусті поля для заповнення у вигляді банківської картки, які означають необхідність внесення її даних. Тут знадобиться номер картки будь-якого українського банку з активним балансом, термін дії та CVV-код із 3-х цифр на зворотній стороні пластикового зразку. Готово, ви долучилися до підтримки наших військовослужбовців, а значить зробили усіх нас на крок ближче до перемоги над загарбниками.

Чи надійно це?

Компанія Bank24 потурбувалася про надійність обміну даними, криптографічно зашифрувавши їх згідно з останніми алгоритмами передачі інформації. Це гарантує користувачам безпечні та швидкі онлайн-перекази без можливості потрапляння даних до третіх осіб. Окрім безпекового питання клієнти сервісу мають можливість користуватися й іншими його перевагами, серед яких оплата комунальних послуг, податків, погашення кредиту, поповнення мобільного, Інтернет-підключення та телебачення. Після реєстрації відкривається доступ до створення власних шаблонів регулярних виплат, відстеження статусу транзакції та їхньої історії.

real 6068bb95 e802 45e8 b616 464392ee524f

 

0
репостів
0
репостів