Корпоративна англійська та користь для колективу

teacher cover crop webp c0 5 0 5 762x457 70Те, що англійська є першою діловою мовою світу не є новиною. Тому більшість компаній, які виходять на міжнародний рівень співпраці, прагнуть досягнути висот за межами своєї країни. Без обміну досвідом, отримання актуальної інформації та комунікації між підлеглими не обійтися, тож без школи англійської мови не обійтися. Прекрасно, якщо компанія, працівники розуміють важливість знання мови на належному рівні, а керівництво докладає зусиль та ресурси аби організувати навчання корпоративної англійської.

Коли виникає потреба у корпоративному навчанні

Є декілька моментів, коли виникає потреба в організації навчання англійської мови на корпоративному рівні:

  • підприємство має на меті, або ж співпрацює з міжнародними компаніями. Така робота вимагає знання мови для співробітників на достатньо високому рівні аби проводити переговори, вести ділове листування, готувати ділові папери або презентації;
  • коли знання англійської не є обов'язковою умовою у роботі, а англійська швидше є бонусом для працівників підприємства у вигляді заохочення або винагороди.

У першому випадку підтримка знань повинна бути постійною. Школа англійської мови допоможе організувати групові або індивідуальні навчання з урахуванням потреб та цілей компанії. Також ефективними є тренінги для підтримки знань, отримання необхідних у роботі навичок.

Навіть якщо співробітникам немає потреби вивчати мову, організовані компанією курси дадуть можливість:

  • удосконалити власні навички, підвищити рівень англійської;
  • отримати більше спілкування з колегами, створити дружню атмосферу у колективі;
  • навчатись за кошт компанії та не витрачати власні ресурси на оплату коштовних занять;
  • отримати більше мотивації у роботі.

Що передбачає організація навчання?

Загалом навчання, як правило, передбачає застосування стандартної програми корпоративної англійської, де спілкування з аудиторією відбувається виключно іноземною мовою із застосуванням наочних матеріалів, максимально занурюючи учнів у англомовне середовище. Однак є ще індивідуальні програми, які розробляють для комунікації співробітників спеціальної сфери.

Загалом, навчання у школі англійської LSE передбачає 4 етапи підготовки:

  • визначення потреб та цілей компанії;
  • тестування рівня знань персоналу - граматики та усної співбесіди;
  • відповідно до цілей та знань співробітників, складається програма;
  • початок навчання за програмою.

Завдяки 20 річному досвіду викладання англійської, можна бути впевненим у результативності навчання. Застосовуючи носіїв мови, новітніх методик викладання та з підтримкою офіційних міжнародних центрів іспитів, отримати якісне корпоративне навчання буде не тільки легко, а й в задоволення.

0
репостів
0
репостів