Топ викуп авто після ДТП: як не помилитися

Ситуацій, коли після пригоди на дорозі, авто із засобу пересування перетворюється в дещо, зроблене з металу, багато. В такому випадку у власника є два шляхи: перший – залишити автомобіль на дачі, другий – продати й отримати хоч якісь кошти.

Як швидко продати авто після ДТП

Уявлення, про те що битий автомобіль – це купа нікому непотрібного металобрухту, помилкове. Сьогодні на ринку є багато компаній, які залюбки викуповують транспортні засоби з різним ступенем пошкоджень. Надалі такі автомобілі розбираються на запчастини або ж ремонтуються для подальшого продажу.

97f1RZGsFechZ1AkR7kzsD3ccHnb5mOWb_AfcokqrWKySSEDZwEwdP_QS-7NmXPGISvgW4VTh80TTG8QTGmX66qoRWhMcMp4I6WvcO_0avMHzd7XJyNWzTDX5AOQ5qfWT9JQV6qx

Компанії-скупники працюють по такій схемі:

  • Фахівець виїжджає до продавця для оцінки технічного стану.
  • Встановлення кінцевої вартості.
  • Транспортування авто на зупинку компанії.
  • Підписання паперів про передачу прав власності на транспортний засіб.
  • Передача грошей.

Топ Викуп авто після ДТП має декілька вагомих плюсів:

  1. Швидкість. Компанії, які викуповують автомобілі після аварій, діють оперативно. Звернувшись за допомогою до них, можна отримати кошти вже до кінця дня.
  2. Мінімум прикладених зусиль. Є тільки дві дії, які має виконати продавець – дзвінок в компанію і підписання договору. Непотрібно розміщувати оголошення, витрачати час на переговори з потенційними покупцями.
  3. Відсутність клопотів з транспортуванням. Компанія самотужки викликає й оплачує евакуатор.
  4. Простота переоформлення. Усіма юридичними моментами займається покупець.

У звернення в компанію-скупник є всього лише один недолік – розмір фінансової вигоди. Власник, який вирішив позбутися залізного коня таким чином, може отримати не більше 50% від реальної вартості пошкодженого засобу. Така ціна дозволяє компанії отримати вагому вигоду від подальших маніпуляцій. Вигідні умови у Львові пропонує компанія ТопВикуп. Ознайомитися з умовами можна на сторінці https://topvykup.com.ua/ua/lvivska-oblast/vykup-auto-lviv/.

Продаж приватній особі

Цікавляться пошкодженими автомобілями не тільки компанії, але й пересічні люди, наприклад майстри СТО або ті хто вміє самотужки проводити ремонт і хоче зекономити на покупці нового автомобіля. Знайти покупця можна на одному зі спеціалізованих сайтів або дошці оголошень.

В оголошенні слід викласти якомога більше фото з різних ракурсів і надати детальний опис переваг і недоліків автомобіля. Такий спосіб набагато вигідніший за попередній, але потребує багато часу. Від моменту розміщення оголошення до покупки може пройти від тижня до декількох місяців. Крім цього у самостійного продажу є ще декілька мінусів:

  1. Необхідність слідкувати за позицією оголошення в видачі. Щоб пропозицію побачило якомога більше користувачів, час від часу її потрібно підіймати вгору.
  2. Потрібно виділяти час на переговори й зустрічі з потенційними покупцями.
  3. Наявність психологічних моментів. Продати побитий автомобіль складніше, ніж цілий. Подивившись на пошкодження, покупці втрачають впевненість в необхідності покупки.
  4. Необхідність самостійно вирішувати питання з оформленням.
  5. Додаткові витрати. Власникові доводиться оплачувати рекламу оголошення і переоформлення.

Ще один спосіб продажу авто після ДТП – по запчастинах. Кому як не автомобілістам відомо, що навіть вживані деталі коштують дорого. При наявності потрібних інструментів розібрати авто можна самостійно. Якщо ж умов для такої маніпуляції немає, на допомогу прийде досвідчений майстер. Він виконає всю необхідну роботу всього за декілька тисяч гривень. Зламані запчастини можна здати на металолом. Вживані запчастини купують на СТО або пересічні українці на дошках оголошень.

Продаж пошкодженого авто – дія, яка потребує часу. В залежності від обраного способу його потрібно від одного дня до півроку. Позбутися транспортного засобу впродовж доби можна тільки скориставшись послугою спеціалізованої компанії.

0
репостів
0
репостів