Де купити дешеві квитки на автобус?

Організувати власну подорож по Україні або в країни Європи тепер стало максимально просто та швидко, завдяки сайту Inbus.ua. На інтернет порталі зібрані всі популярні напрямки, які користуються особливим попитом серед пасажирів в туристичних цілях, по роботі, по навчанню. На сторінці також можна дізнатися точний розклад руху автобусів, де вказані адреси всіх автовокзалів, звідки виїжджають і, куди приїжджають транспортні засоби. Крім того, можна ознайомитися з точним часом відправлення та прибуття, щоб в подальшому спланувати власну подорож (при стикуванні різних рейсів, при зміні декількох видів транспортних засобів).

Як швидко оплатити квиток на автобус?

15

Купити дешеві квитки на автобус можна, не виходячи з дому, з офісу. Для швидкого проведення оплати на інтернет порталі Inbus запропонувано кілька популярних способів:

  • Сервіс LiqPay, за допомогою якого можна забронювати квиток на автобус, використовуючи відповідні реквізити карти абсолютно будь-якого банку України. Для цього потрібно вказати номер карти, її термін дії та CVV код, що складається з трьох цифр.

  • Клієнти «ПриватБанку» можуть скористатися додатком «Приват24».

  • Також є можливість оплатити за допомогою Apple Pay та Google Pay.

Проведення всіх фінансових операцій здійснюється на захищених сторінках банку, а тому користувачі можуть не турбуватися за те, що дані їх карти будуть відправлені шахраям.

Inbus – сайт дешевих автобусних квитків

Замовити квитки на автобус онлайн – це значить заощадити свій дорогоцінний час й тим самим забронювати необхідну кількість місць в транспортному засобі. Серед основних переваг, які пропонує цей сайт, варто відзначити:

  • Можливість здійснювати оперативне онлайн бронювання квитків на автобус на сторінці, обираючи відповідні місця в автобусі. Деякі перевізники надають інформацію про точне розташування місць всередині транспортного засобу.

  • Можливість здійснювати швидкий пошук квитків на автобус і бронювати певні рейси за максимально доступними цінами. Певні компанії пропонують своїм пасажирам регулярні знижки, що дозволяє купити автобусний квиток за ціною нижче, ніж в касі автовокзалу.

  • Можливість отримати електронну версію проїзного документу, який не потрібно роздруковувати.

Всі необхідні операції, спрямовані на покупку певної кількості автобусних квитків, здійснюються в режимі онлайн. Це досить зручно та швидко, а особливо для зайнятих людей. Онлайн пошук та покупка автобусних квитків, їх здача, обмін – всі ці функції доступні на інтернет порталі.

0
репостів
0
репостів