Яким повинен бути будинок для сім'ї з дітьми?

img59df1f6c397f6 1507794796 1Мати свій будинок - мрія чи не кожного сім'янина, адже тут кожен має свій простір і він ідеально підходить для родин із дітьми. Однак, щоб купити будинок в Києві з комфортними умовами проживання, варто врахувати немало нюансів та також те, скільки членів родини буде проживати у ньому. На що звернути увагу і як обрати ідеальний будинок, читайте далі.

Ціль будинку та його матеріали

Бувають випадки, коли будинок купують як додаткове житло на літній період чи проведення вікендів. Але все ж частіше будинок має на меті постійне проживання у ньому сімей. Від цілі, для якої купують житло залежить і матеріали, яким варто надавати перевагу при його покупці.

Найбільш популярним матеріалом для будинку є дерево або камінь у різному вигляді. Дерев'яні каркасні будинки можуть бути ідеальним рішенням для великої родини, до того ж його швидко зводять за досить невеликі гроші. А от кам'яні будинки відрізняються ціною, наприклад, монолітні хоч і найдорожчі, але найвитриваліші та розраховані на експлуатацію не одного покоління. Найдешевшими будинками з каменю вважаються побудовані з газобетонних блоків. Тож, якщо ціна будинку значно відрізняється - на це впливає матеріали будинку, з яких він побудований.

Площа будинку

На сайті агентства "Благовіст" придбати будинок можна різної площі. Є одно-, двоповерхові будинки різної площі, де можна розділити житло на дві основні групи зон - спальні для відпочинку та інші приміщення. Як правило, двоповерхові будинки мають невелику земельну ділянку та досить комфортні для проживання молодої сім'ї.

Оптимальною площею будинку може бути:

  • 100 квадратів для сім'ї з 2-3 людей включає 2 спальні, санвузол, кухню та вітальню;
  • 150 - для проживання 4 чоловік включає також ще 1 спальню та на вибір кабінет чи гардеробну;
  • 200 - для 4-6 людей з плануванням на 2 поверхи та поділом будинку на різні виходи, якщо є старше покоління. Також тут можуть бути розміщені на кожному поверсі спальні та окремі санвузли, а по можливості - гараж у межах будинку.

Якщо у помешканні мають проживати й маленькі діти, то варто звернути увагу на безпеку та зручність його використання. Так, має бути можливість облаштувати спальню внизу, якщо це буде 2-поверховий будинок, щоб кожного разу не підніматись по сходах з дитиною на руках, щоб змінити їй підгузок. Варто також звернути увагу й на сходи, чи не є вони надто крутими. Якщо житло має горище - можна облаштувати у ньому чудову ігрову кімнату для дітей.

Розташування

Якщо хочеться втекти від метушні та міського шуму, будинок за межами міста - саме те, що потрібно. Однак тут варто враховувати наявність освітніх закладів - садочків та шкіл. Не менш важливим є питання транспортної розв'язки та наявність інфраструктури. На ціну будинку може також впливати престижність району. Якщо це не принципово - є можливість суттєво заощадити на купівлі власного будинку.

З допомогою blagovist.ua обрати будинок у Києві та в межах області буде просто та зручно, адже компанія забезпечить повний супровід клієнтів, починаючи з підбору об'єктів та закінчуючи процедурою підписання угоди з купівлі, продажу. Врахування усіх аспектів при підборі будинку зможе забезпечити комфорт та зручність проживання у будь-якому куточку міста чи околиці, а що саме до душі - має вирішити покупець.

0
репостів
0
репостів