З чим носити жіночий рюкзак

Повсякденний жіночий образ можна легко зробити стильним та сучасним, доповнивши його рюкзаком. Рюкзаки не так давно повернулися в моду й одразу ж полонили серця сучасних модниць. Завдяки своїй зручності, практичності та стильному зовнішньому вигляду такий аксесуар швидко здобув популярність серед жінок різного віку та соціального статусу. Рюкзаки носить і молодь, і жінки старшого віку. Нерідко таку сумку можна помітити у молодих мам, адже вона звільнює руки, що полегшує прогулянку з маленькою дитиною. 

Рюкзаки бувають різних видів і відрізняються розміром, кольором, формою, матеріалом, стилем, дизайном, декором, функціоналом. Можна легко підібрати варіант і для роботи, і на кожний день. Завдяки широкому ціновому діапазону такі сумки можуть собі дозволити абсолютно всі жінки. 

Вирішивши купити рюкзак, довіряйте лише перевіреним продавцям, якість та безпека продукції котрих підтверджена відповідними сертифікатами. Саме таким продавцем є інтернет-магазин Inbag. Уже багато років магазин Inbag реалізує шкіряні аксесуари провідних італійських та німецьких фабрик. У продажу є різноманітні вироби із натуральної першокласної шкіри бездоганної вичинки. В каталозі представлені різноманітні моделі гаманців, сумок, ключниць, ременів для чоловіків і жінок. У розділі сайту https://inbag.ua/riukzaki.html можна обрати та придбати стильні жіночі рюкзаки зі шкіри зі швидкою доставкою по всій Україні. 

Переваги магазину Inbag:

  • широкий асортимент шкіряних аксесуарів на будь-який смак та гаманець;
  • гарантована якість товару;
  • доступні ціни;
  • швидка обробка та відправка замовлень;
  • обмін та повернення протягом 14 днів;
  • постійні акції та вигідні пропозиції;
  • європейський рівень обслуговування.

6kuzAM9UTEcIL-y8Uxo00V7SMKbmTfGK61xo_1femdbPhTSiHRthiGAcZnJgtYpm479vWDPP1rNvl6naQidf1OhjDsSt6il9NGjNdRfWC-rBqL4643O9nUXUDts0nA

Як носити жіночий рюкзак: корисні поради

Як і з чим носити жіночий рюкзак залежить від самої моделі сумки. Шкіряна модель найбільш універсальна. Підійде під будь-яке повсякденне вбрання в стилі кежуал. Рюкзак-трансформер, який перетворюється в портфель – стильне рішення для ділового дрес-коду. Текстильна модель підійде під спортивний одяг чи джинси. Золотистий мініатюрний рюкзак на довгих ремінцях, щедро оздоблений яскравим декором – вечірній варіант. Така модель в ансамблі з вишуканим взуттям та прикрасами ідеально доповнить вечірній чи святковий образ. Обираючи рюкзак, варто врахувати його призначення. Якщо потрібен універсальний варіант на кожний день, надайте перевагу якісній шкіряній моделі. Це безпрограшний варіант в будь-яких життєвих ситуаціях. 

З чим носити рюкзаки:

  • з одягом в стилі кежуал. Такі сумки гармонійно доповнюють образи з джинсами, кюлотами, чіносами, спідницями та сукнями. Ідеально поєднуються з об’ємними светрами та кардиганами;
  • рюкзак із натуральної шкіри – універсальна модель, яку можна носити у будь-який час та сезон. Оскільки шкіра не боїться температурних перепадів та атмосферних «сюрпризів», таку сумку носять і влітку, і взимку. У зимовий час рюкзаки можна сміливо поєднувати з пальто, короткими шубами, пуховиками;
  • шкіряні рюкзаки не потребують особливого взуття. З такими сумками чудово поєднуються кросівки, лофери, балетки, босоніжки, сліпони, топсайдери, кеди. Деякі моделі рюкзаків можна носити з туфлями чи взуттям на підборах. Все залежить від стилю та дизайну аксесуару;
  • великі рюкзаки-трансформери – цікаве рішення для ділового костюма. Такі сумки можна носити не тільки на плечі, але й у руці, тримаючи за спеціальну ручку. 

Обираючи рюкзак, враховуйте не лише особисті смаки, але і загальний стиль виробу. Головне, щоб сумка гармонізувала з іншим одягом, підкреслюючи гарний смак своєї власниці.

0
репостів
0
репостів