Весняна посівна: обираємо екологічні міндобрива

Новий сезон посівної на старті: фермери ретельно планують роботу на полях, обраховують потенційні врожаї та обирають ефективні добрива під агрокультури. Коли говоримо, чим удобрювати ґрунт, йдеться не лише наскільки ефективно добриво живить рослину та які врожаї матимемо. Питання безпечності мінерального добрива є дуже важливим, бо мова про збереження довкілля. Адже кому, як не нам – аграріям, це добре знати, бо нам же на цій же землі надалі працювати. Говорячи про міндобриво «Нітроамофоска» проаналізуємо  рішення, щоб мінімізувати вплив на навколишнє середовище.

Значення ґрунту в сільському господарстві важко переоцінити. Його найважливішою властивістю є родючість. За рахунок комплексу агрохімічних та біологічних властивостей землі ми отримуємо правильні умови для росту рослин та розвитку агрокультур загалом. Сучасні аграрії називають збереження родючості землі та її відновлення пріоритетним завданням. Оскільки родючий ґрунт – це ключовий резерв для збільшення виробництва аграрної продукції. 

Щоб покращити родючість та забезпечити повноцінне живлення рослин аграрії здебільшого обирають комплексні мінеральні добрива NPK. «Нітроамофоска-М» - це інноваційна та екологічна розробка українського виробника «Тетра-Агро»: https://tetra-agro.com.ua/. Воно насичене марко- та мікроелементами, серед яких – MgO, S, CaO, Cu, Na, Zn, Mn та Fe. Вони позитивно впливають на землю, добре засвоюються та поліпшують живлення агрокультур. «Нітроамофоска-М» буде корисною для всіх типів ґрунтів, а також у лінійці є продукція розроблена спеціально під ділянки, що мають підвищену кислотність. 

Компанія дбає про довкілля. Їхні NPK не містять шкідливих хімічних фосфатів, які закислюють ґрунт. «Тетра-Агро» для «Нітроамофоски-М» використовує лише перевірену та якісну сировину. Так, до прикладу, фосфорну сировину постачають з Єгипту, вона має відповідні міжнародні рекомендації від компанії SUNFER. 

Фахівці компанії «Тетра-Агро» діагностують кислотність ґрунту для того, щоб підібрати правильні рішення для вашої потреби та агрокультур. Адже велике значення має правильне визначення норм внесення NPK на поле. При цьому рекомендовано зважати на кількість доступних поживних речовин в ґрунті, агрокультуру, що планується вирощувати, та обсяги очікуваного врожаю. 

Ґрунтовний підхід до вибору мінерального добрива та його норм внесення забезпечує більш ефективний та екологічний підхід до роботи. Адже, наприклад, надмірне внесення добрив часто призводить до зменшення врожаю агрокультур та зниженні якості кінцевої агропродукції.

 

0
репостів
0
репостів