Зовнішня реклама: важливість вивісок та які типи їх є

artprom.com.uaНайбільш важливим інструментом зовнішньої реклами є рекламні вивіски, які є маркетинговими носіями і які частіше всього можна зустріти на фасадах будівлі. Виготовлення вивісок для конкретного підприємства покликана виконувати важливу функцію - донести інформацію до адресата та сформувати імідж представленого об'єкта. Якщо це вивіска магазину, то вона ще й виступає як елемент дизайну, який повинен нести коротку інформацію для потенційних покупців. До того ж, вони повинні відповідати регламенту, якщо такий існує.

Рекламна вивіска та її переваги

Перш за все, реклама магазину або іншого закладу з надання послуг починається з вивіски, яка здатна сформувати перше враження про них. Як правило, якщо вона грамотно оформлена, вона буде чудово запам'ятовуватися, а це дає змогу покупцю швидко зорієнтуватися у розташуванні торгової точки. Крім того, вивіска магазину напряму впливає на бажання його відвідувати, а ще вона має ряд переваг:

  • має високу дальність видимості;
  • різноманітна за формою, дизайном;
  • розміщується поза територією виробництва;
  • лаконічна назва швидко читається цільовою аудиторією;
  • формує відчуття довіри у споживача;
  • виконує інформаційну та навігаційну функцію;
  • довговічність експлуатації;
  • встановлює канали для контакту.

Сьогодні вивіска для магазину, побутової хімії, продуктового магазину, подарунків, магазину продуктів, вивіска квіткового, дитячого, магазину одягу може бути замовлена навіть у bukvy.com.ua, де виготовлення вивісок практикують з легкого та довговічного матеріалу - пінопласту.

Які вивіски є по технології виготовлення?

Замовити вивіску можна за різними технологіями. Тож вони бувають:

  1. Несвітлові, де зображення наноситься методом аплікації. Вони недорогі та прості у встановленні, а підсвіткою для них може бути прожектор чи софіт розташований ззовні будівлі.
  2. Об'ємні з широким розмаїттям форм та розмірів. Чудово виглядають на гарно освітлених проспектах, вулицях і радують око якісним зовнішнім виглядом, а також можуть підсвічуватися зовнішніми джерелами світла.
  3. Вивіски з внутрішньою підсвіткою: неонові відкриті або ні, люмінесцентні, світлодіодні, які здатні створити ефектні зразки вивісок магазинів і не тільки.

Якщо власник бажає створити привабливий імідж магазину - замовити в такому разі вивіску буде найкращим варіантом. Адже індивідуальний підхід, створення унікального продукту з урахуванням законів маркетингу позитивно вплине на потік потенційних клієнтів та збільшення продажів.

0
репостів
0
репостів