Зимові колготи: як підібрати, щоб було тепло та красиво

legs.com.uaБути жіночною та красивою жінкою просто навіть взимку - варто лише правильно підібрати одяг та аксесуари. У цьому питанні колготи жіночі відіграють вирішальну роль, адже від їх вдалого вибору залежить не тільки збереження тепла і здоров'я жінки, а її привабливість та завершення образу. Які колготи краще обирати для носіння взимку та їх як правильно обрати, читайте далі.

Які колготи підійдуть ідеально?

Обираючи колготи слід пам'ятати, що ця категорія одягу відноситься до нижньої білизни, а тому важливо підбирати цей предмет гардеробу відповідно до погодних умов. Підібрати їх по фігурі можна з допомогою розмірної таблиці, яка повинна бути на кожному пакуванні виробу. Там має бути зазначена вага, об'єм стегон та зріст відповідно до кожного розміру.

Серед основних видів колгот по типу матеріалу виділяють:

  • з натуральних матеріалів - вовняні, бавовняні, які є найтеплішими, однак втратили свою популярність за швидке зношування, грубі шви та візуального збільшення об'єму стегон;
  • з синтетичних матеріалів - ідеально охоплюють ніжки, однак зовсім не зігріють взимку, не дихають та швидко рвуться;
  • з комбінованих матеріалів, де є частка натуральних та синтетичних матеріалів здатні зігріти в холодну пору, забезпечити гарну посадку та зносостійкість.

Матеріали та їх комбінації у виробах

Оскільки з комбінованою структурою вироби найбільш популярні в зимову пору, то тут варто звернути увагу на упаковку, де має бути поєднання таких матеріалів:

  • поліамід, бавовна, еластан;
  • поліамід, віскоза та еластан;
  • мікрофібра, шерсть та лайкра.

Особливу увагу варто звертати на співвідношення еластану та поліаміду, адже перший відповідає за еластичність та посадку, а другий - за міцність. В ідеалі еластану має бути в виробах не менше 5 відсотків. Найкращі вироби для будь-якої пори року можна підібрати у онлайн магазині legs.com.ua, де є колготи різної щільності, матеріалу, візерунків та конструктиву.

Що стосується лайкри, яка надає блиск та хорошу посадку, то у зимових виробах її має бути не менше 30 відсотків, у менш щільних - 20.

Вміст мікрофібри забезпечує м'якість та комфорт при носінні, а також міцність та зносостійкість. Вона має властивості натуральних матеріалів - чудово виводить вологу та пропускає повітря, тому у колготах з мікрофіброю тепло в мороз та комфортно у теплому приміщенні.

Щільність колгот та особливості вибору

Оскільки від товщини пряжі залежить щільність колгот, то взимку варто зупинити свій вибір на колготи від 50 ден у холодну пору та до 250 при морозах.

Крім того, варто враховувати щільність верхнього одягу - чим вона більша, тим більше ден має бути на ногах жінки. Також, обираючи колготи варто звертати увагу на:

  • шви, які мають бути пласкими та акуратними;
  • моделі з ущільненими зонами, які допоможуть уникнути зачіпок;
  • посадку - високу або низьку. Все залежить від того під що такі колготи будуть одягатись;
  • присутність ластовиці, яка забезпечує ідеальну посадку між ніг;
  • наявність ущільнення в носовій та частині п'ятки, що забезпечать зносостійкість виробу.

Таким чином, купуючи колготи взимку карто звертати увагу не тільки на вміст окремих матеріалів, а й на структуру та щільність виробів. Врахування усіх нюансів забезпечить комфорт, тепло та довгий термін їх використання.

0
репостів
0
репостів