Пріоритети у світі матраців

Вибрати ліжко – це не все, що потрібно для гідного відпочинку. Щоб було зручно, а спина зранку не боліла, треба приділити увагу вибору матраца. Цей виріб дуже складно підібрати, якщо орієнтуватися тільки на зовнішній вигляд. Треба приділити увагу експлуатаційним характеристикам, складу сировини та конструктивним особливостям. Це допоможе придбати відмінну модель, яка зуміє задовольнити всі ваші потреби.

Розгубилися серед великої кількості варіантів? Тоді радимо звузити пошук й уважно розглянути матраци «Велам». Це продукція від українського виробника, яка має великий попит серед споживачів. Відзначається не тільки відмінними експлуатаційними характеристиками та привабливим зовнішнім виглядом, але й конкурентоспроможною ціною. Тому можна сказати з усією впевненістю, що продукція від ТМ «Велам» – це найкращий вибір для комфортного та якісного сну.

Основні аспекти вибору

Жорсткість – це ключовий параметр, який впливає на вдалий відпочинок і підтримку тіла в горизонтальному положенні. Виділяються три основні типи матраців.

Окрім жорсткості, слід приділити увагу розміру матрацу. Він повинен відповідати параметрам ліжка, до якого підбирається виріб. Ще необхідно звернути увагу на товщину моделі. Розрізняють тонкі, середні та товсті матраци. Другий варіант вважається найбільш розповсюдженим і переважно виробляється від 17 до 25 см у товщину. Такі вироби можуть бути будь-якої жорсткості, конструкції та вартості. Це дозволяє кожному підібрати необхідну модель.

Пружинні або безпружинні матраци

Це основні типи, які пропонують виробники. Перший різновид має спеціальний пружинний блок, який впливає на властивості, вартість й інші параметри виробу. Пружинні моделі забезпечують неповторний рівень комфорту й оптимальну підтримку хребта.

Безпружинні матраци не поступаються в ортопедичності й інших характеристиках. Але через відсутність пружин вони можуть бути тонше та легше. Нерідко поставляються в рулоні, що полегшує транспортування й самовивіз. Ціна безпружинного матраца залежить від товщини та типу матеріалу, з якого він виготовляється.

0
репостів
0
репостів