Як вибрати спідню білизну для подарунка?

Вибір подарунка для жінки – справжнє завдання, особливо коли ми хочемо приємно її здивувати. Незалежно від нагоди, найкраща спідня білизна – це та, яку вдало підібрали за розміром і смаком майбутньої власниці. Тож для цього краще завчасно поцікавитися вподобаннями жінки. Якщо вам потрібна гарна та якісна нижня білизна, купити її можна онлайн, адже це дуже швидко та зручно. До того ж замовлення доставлять у будь-який населений пункт.

Спідня білизна на подарунок – як вибрати розмір?

Вибір може виявитися доволі складним, особливо коли ви не знаєте розміру людини, для якої готуєте подарунок. Зручно, що на сайті Bianka чітко вказані розміри. Та й за потреби менеджер у режимі онлайн допоможе визначитися з розміром білизни, купальника чи іншого одягу.

Що стосується трусиків, то це трохи простіше: нам потрібно лише вказати, чи буде це розмір 36 (S), 38 (M) або, можливо, більший. Купувати бюстгальтер складніше, оскільки немає універсальних розмірів. Щоб вибрати правильний, знадобляться два виміри (вони стосуються окружності під бюстом і чашею).

Розмір бюстгальтера – індивідуальна справа, і його неможливо вибрати без попередніх вимірювань. Ми, звичайно, можемо перевірити розмір на етикетці одного з бюстгальтерів, та це не завжди можливо. Тоді найкраще вибрати тип спідньої білизни, який легко підлаштовується під будь-яку фігуру.

Та й білизна в подарунок не завжди має складатися з трусиків і бюстгальтера. Наприклад, можна купити сорочку чи боді – зазвичай вибирати їх значно простіше. Більшість виробів цього типу має регульовані ремінці, завдяки яким їх легко налаштувати під будь-яку фігуру. Цікавою пропозицією стануть також атласні халатики, які приємні на дотик і водночас мають дуже вишуканий вигляд. Часто вони зроблені з блискучого матеріалу, який до смаку більшості жінок.

Яку спідню білизну подарувати коханій?

Спідня білизна для подарунка дружині чи дівчині може характеризуватися більш високим рівнем близькості, тому не варто боятися сміливіших фасонів. Якщо мова йде про такий вид покупок, чоловіки зазвичай знають розмір бюста своєї обраниці чи здатні обережно перевірити його, наприклад, переглянувши шухляду з білизною коханої.

То що ж вибрати?

  • Бюстгальтер із браслетом (шлейками), безумовно, стане хорошим вибором. Зараз це одне з наймодніших дизайнерських рішень. Додаткові смужки на декольте й мереживні вставки часто зустрічаються в моделях цього типу.

  • Мініатюрним жінкам із меншим бюстом рекомендуються бюстгальтери push up, які м'яко піднімуть груди й додадуть їм об’єм.

  • Спробуйте поєднати бюстгальтер із трусиками: звичайними, стрінгами чи шортами, щоб створити гарний і чуттєвий набір.

  • Квіткові мотиви порадують романтичних натур, а вишукані вироби з тваринним мотивом (наприклад, леопардовий принт) стануть чудовим подарунком для впевнених у собі й сміливих жінок.

Як упакувати спідню білизну?

Наступним кроком до вдалого подарунка стане його правильна упаковка. Приваблива коробка, перев’язана декоративною стрічкою – прекрасне рішення. Ще одне важливе питання: як складати спідню білизну. Особливо варто подумати про це у випадку з бюстгальтерами, чашки яких можуть пошкодитися чи деформуватися. Щоб цього не сталося, підберіть коробку так, щоб її розмір був пропорційним упакованим виробам.

Сподіваємося, наші поради допоможуть вам вдало вибрати спідню білизну й порадувати майбутню власницю вишуканим подарунком.

0
репостів
0
репостів