Як вибрати жіночу сорочку за розміром?

Напевно, не знайдеться такої події в житті, для якої не підійшла б сорочка. Діловий стиль, кежуал і навіть образ спортивної дівчини можна створити за допомогою однієї речі, яка може скласти основу всього гардероба. Завжди стильний і витончений вигляд мають сучасні вишиті сорочки жіночі. З довгим або коротким рукавом, вільного чи приталеного крою – сьогодні можна знайти будь-які вироби.

Як вибрати жіночу сорочку, яка ідеально сяде по фігурі?

Секрет у тому, щоб правильно підібрати фасон, колір і розмір одягу. Передусім визначтеся з типом сорочки. Розрізняють вироби вільного крою, приталені й класичного. Класичні моделі призначені для створення образу ділової леді. Приталені підкреслюють ідеальну фігуру, а вільні часто носяться як повсякденний одяг. Можна купити вишиванку жіночу – це універсальний варіант на різні випадки (як урочисті, так і буденні).

Вибравши тип сорочки, варто визначитися з фасоном. Ті, в кого фігура схожа на «перевернутий трикутник», часто мають найменші розміри жіночих сорочок: XS-S або 40-44. При виборі одягу на таку фігуру варто зробити акцент на обтягнуту талію й уникати моделей із коротким рукавом (вони будуть підкреслювати широкі плечі).

Жінкам із грушоподібною фігурою підійдуть вироби вільного крою. Розмір найчастіше буде середній S або M. Варто зробити акцент на вузьких плечах, підібравши довгий рукав. Якщо ж у вас фігура «пісочного годинника», то сорочка повинна бути більш щільною до грудей і вільнішою на рівні стегон. Слід уникати моделей вільного й мішкуватого крою. Класичний стиль – чудовий варіант для жінки з таким типом фігури.

Дівчата з типом фігури «яблуко» носять сорочки великих розмірів (L-XL або 46-50). Краще уникати виробів, які занадто обтягують, а також вільного одягу з пишним або коротким рукавом. Ліпше купити сорочку класичного стилю чи змішаного крою, коли акцент робиться на грудях, а талія ховається. Тут ви знайдете різноманітні вишиванки: https://vzhe-vzhe.com/jinkam/vishivanki/. Онлайн-консультанти допоможуть вам підібрати модель, яка найкраще підійде саме вам.

Як підібрати сорочку відповідно до кольору волосся?

1. Блондинкам підійдуть моделі пастельних холодних тонів: синій, світло-зелений, фіолетовий, червоний.

2. Брюнеткам варто купувати вироби теплих приглушених тонів: бежевий, темно-коричневий, класичний білий.

3. Власницям каштанового волосся краще купувати сорочки класичного чорного чи білого кольорів.

4. Рудоволосим жінкам стилісти радять уникати яскравих зелених відтінків. Жіноча сорочка сірого, темно синього й оливкового кольору буде найкращим варіантом. Зверніть увагу й на картаті візерунки.

Краще купувати модель білого кольору, адже її можна гармонійно та вдало поєднувати з будь-яким «низом»: брюками, спідницею та навіть шортами. Сорочка може стати й частиною костюму. Це завжди нарядно, стильно й зі смаком. Поєднання з будь-якими відтінками вашого гардеробу дає їй незаперечні переваги. З білою сорочкою ви не будете довго фантазувати щодо того, що і як одягнути. Та не варто обмежуватися лише на ній.

Такий одяг тим і зручний, що його носять як на дружні зустрічі, так і свята. Зазвичай білу сорочку сприймають як щось офіційне, та при різних варіаціях вона матиме ефектний вигляд, особливо якщо на ній буде вишивка. Зважайте на наші поради, щоб підібрати найкращу модель. Бажаємо успіхів!

0
репостів
0
репостів