Що треба знати про заправку лазерних принтерів

Заправка і відновлення лазерних картриджів є нагальним питанням, яке вирішують багато жителів міст і сіл. В першу чергу це викликано тим, що принтер вважається головним помічником для сучасної людини. Кожен картридж, будь-якого бренду, заправляється по-різному, якщо ви жодного разу не заправляли лазерний картридж, то заправку картриджу в Києві ліпше робити у професіоналів. Але все таки основні моменти ми розберемо.

Заправка лазерних картриджів - основні дії

Перед тим, як прийняти для себе рішення про заправку, слід розуміти, що гарантійне обслуговування принтера анулюється при виявленні повторного заправлення.

У всіх принтерах, картриджі, є одноразовими, і виробник забороняє заправку картриджа лазерного принтера в домашніх умовах. Але, не кожен обиватель може собі дозволити постійно купувати новий друкуючий елемент. Ось і виникає логічне запитання: «Як заправити лазерний картридж?». 

В процесі заправки, необхідно виконати п'ять дій.

Вивчивши їх детально, ви зможете зарити для себе питання - "як самої заправити картридж?":

  1. Розбирання
  2. Чистка - з деталей, які знаходяться в русі, забирається пил і клаптики паперу
  3. Чистка бункера від тонера, що вийшов з ладу
  4. Засипка в бункер нового тонера
  5. Збірка - проводиться акуратно, щоб не пошкодити вал і корпус.

Саме в такій послідовності виконується заправка картриджів лазерних принтерів. За великим рахунком, розглядаючи схему дій, можна зробити висновок про те, що заправка не представляє ні чого складного. Однак, для їх виконання необхідно мати хоч маленький досвід. 

Так що потрібно для заправки картриджів лазерних принтерів?

Майстри, які працюють в сервісах, кожен день вдосконалять свої навички. Тому, для них не складе труднощів швидко і якісно виконати роботу. А ось для заправки в перший раз, рекомендовано мати під рукою детальну схему розбирання.

Використовуючи таку схему, заправка лазерного картриджа samsung, hp, brother і canon, виконається без проблем. Приділивши достатньо уваги вивченню схеми, значно зменшується відсоток можливої ​​поломки. А набравшись згодом досвіду, ви зможете виробляти заправку за лічені хвилини без підглядання в схему.

Заправка лазерного картриджа своїми руками

Головним елементом в картриджі є тонер.

Це пиловидна суміш, основними елементами в якій є:

  • графіт
  • різні смоли
  • залізний порошок

У зв'язку з цим, заправка лазерних картриджів в домашніх умовах, повинна проводитися при суворому дотриманні правил висунутих для тонера:

  • тонер повинен зберігатися в закритій ємності при середній температурі
  • заправка лазерних картриджів самостійно проводиться при таких умовах, коли виключено попадання води в тонер
  • суміш також можна перегрівати
  • намагайтеся не вдихати пил тонера і бережіть від нього очі

Заправка кольорових лазерних картриджів відрізняється від схеми заправки при використанні тонера, тому про кольорових принтерах буде розказано в іншій статті.

0
репостів
0
репостів