Як обрати букмекера для онлайн-беттінгу

Є бажання зробити ставку на спорт, але не знаєте якому букмекеру можна довіряти? Багато хто переймається за чесність нарахувань та виплат. До того ж новачок може заплутатись у великій кількості цифр, з якими потрібно розібратися, аби парі зіграло. У цій статті ми розповімо про перші кроки новачка у беттінгу та дамо поради, як вдало вибрати букмекера.

2image2Чим відрізняються букмекерські контори

Більшість букмекерів працюють онлайн. Тобто не потрібно їхати до офісу та чекати чергу з іншими вболівальниками, котрі чекають на результати. Усі ставки можна робити в інтернеті. Серед віртуальних букмекерів потрібно вибрати, чиї умови вам підходять найбільше.

Зокрема, якщо ви фанат рідкісного в Україні виду спорту – бейсболу чи крикету, вам доведеться довго шукати партнера для парі. Адже не всі контори приймають такі ставки. Горилла сайт приймає ставки на футбол, баскетбол, теніс та кіберспорт, тобто найпопулярніші в Україні види спорту.

Перш ніж віддати свої гроші букмекеру, перевірте, чи офіційно він працює. У легальних «гравців на ринку» на сайті розміщено всі ліцензії та дозволи, а в інтернеті є відгуки для додаткової перевірки.

Також важливим є фактор, наскільки швидко контора переводить депозит у готівку. Адже терміни виводу грошей у кожної компанії відрізняються. На це впливає, наприклад, як саме гравець хоче отримати виграш – картка, електронний гаманець, криптогроші тощо. Головне, аби заявлені дати не змінювались без поважних причин.  

Як монетизувати бонуси

Букмекери заохочують гравців різними подарунками. Зокрема, перші бонуси Gorilla надає вже при реєстрації на сайті – 111% на перший депозит. Ще є можливість отримати кешбек у розмірі 10% від суми програних грошей, якщо гравцеві трохи не пощастить. На офіційному сайті gorilla.net.ua ви знайдете різні промокоди, що дають можливість отримати подарункові гроші.

Нараховані бонуси можна використовувати за власним бажанням – витратити на парі чи вивести готівкою. Але таку можливість клієнт отримає, коли виконає всі умови використання бонусу. Зазвичай їх повідомляють разом з інформацією про бонус, тому гравець заздалегідь погоджується з ними.

На що поставити вперше

Перші ставки потрібно робити обережно. Тому радимо розпочати з класичних видів спорту та нескладних парі, наприклад, перемога певної команди. Обирайте спорт, у якому ви обізнані – знаєте правила та манеру гри команд.

1image1Особливості ставок на кіберспорт

Букмекерські контори розпочали приймати ставки на кіберспорт нещодавно, однак такі парі швидко стали популярними серед любителів азарту. Ставки на комп’ютерні ігри значно відрізняються від звичних парі на спорт. Адже події, на які букмекер пропонує закластися, людина-не геймер взагалі не зрозуміє. Наприклад, хто візьме наступного дракона у League of Legends або яка команда вчинить перше вбивство. І за правильну відповідь щасливчик може отримати значний виграш, навіть якщо ніколи не грав у цю гру.

Кібер-команди не приховують свої втрати, як от футбольні клуби, коли про травму спортсмена стає відомо лише перед початком поєдинку. Перемоги аутсайдерів зустрічаються дуже часто. Якщо полюбляєте грати проти фаворитів, обов'язково розберіться в тонкощах ставок на кіберспорт. Хай щастить!

0
репостів
0
репостів