Що потрібно знати про сучасні методи відновлення зубів

healthydentСучасна стоматологія настільки швидко розвивається, що уявити сьогодні стоматологію з невирішеною проблемою зубів - майже неможливо. Художня реставрація, імплантація, сучасні методи лікування - це ще не повний список того, що може запропонувати https://healthydent.ua/ для свого пацієнта. Правильний догляд за ротовою порожниною, її лікування стануть запорукою вашого гарного самопочуття та міцного здоров'я.

Якщо так сталося, що ваші зуби потребують лікування, або ж вам не до вподоби їхній зовнішній вигляд, ви завжди зможете їх відновити.

Які є види відновлення зубів

  1. Художня реставрація.
  2. Нарощення.
  3. Протезування.

Перш ніж зайнятися процедурою реставрації зубів, ви повинні оцінити переваги цієї процедури. По-перше, ви зможете повернути привабливість вашої посмішки, позбутися набутих комплексів та частіше посміхатися; по-друге, займаючись реставрацією одних зубів, інші знаходяться в повній безпеці; по-третє, ця процедура доволі швидка та практична, адже підлягає подальшому коригуванню.

Що стосується художньої реставрації, то сьогодні це не тільки якісне пломбування, а й естетичне відновлення емалі зуба, його форми, де майже неможливо відрізнити природний зуб від реставрованого. В кінцевому результаті ви відновлюєте функцію зуба та його естетичний вигляд.

Нарощення зуба сьогодні є актуальною проблемою, яку можна вирішити за короткий термін. За допомогою спеціальних композитних матеріалів, стоматолог може наростити частину емалі з правильно підібраною формою та кольором щодо інших зубів. Якщо ви ненароком пошкодили зуб, він відколовся, то така процедура швидко поверне вам втрачену красу посмішки.

Дуже поширеним відновленням є протезування зубів, яке має декілька підвидів: імпланти, коронки, вініри та зубні вкладки. Яке саме протезування вам підійде, ви зможете дізнатися у стоматолога клініки. Для кожного конкретного випадку є свої методи застосування.

Реставрація протезуванням: в чому особливість

Повна втрата зубів - не проблема для професійного стоматолога, адже з допомогою протезування Healthy Dent допоможе виправити ситуацію, а значить повернути ідеальну усмішку. З допомогою безпечних та ефективних методик протезування, ви зможете відновити зубний ряд без травматизації ясен та з гарним приживленням біоматеріалів. До того ж, сучасні конструкції допомагають встановити протез без відчутної різниці з іншими зубами, мають тривалий термін експлуатації і дозволяють реконструювати втрачені коронки.

Розрізняють декілька видів протезів:

  • незнімні, які встановлюють в сполучну тканину щелепи та довготривалий термін із застосуванням різного роду коронок: металевих, керамічних, металокерамічних;
  • знімні, які без проблем пацієнт зможе вийняти та поставити в ротову порожнину самостійно;
  • вініри чи безметалеві керамічні. Вініри - сучасна технологія відновлення зубів, яка використовується в тому випадку, якщо корінці зуба здорові, але коронки мають значні пошкодження. До того ж, встановлення вінірів може зайняти один день. Безметалеві керамічні протези показані для людей з непереносимістю металу.

Спеціалісти клініки Healthy Dent не тільки підберуть для вас ідеальний метод протезування, а й виконають його швидко та безпечно, адже здорова посмішка - запорука не тільки краси, а й вашого здоров'я.

0
репостів
0
репостів