Який ідеальний чоловічий костюм?

Знімок екрана о 18.37.39

Підібрати вдалий чоловічий костюм не так просто, як видається на перший погляд. Різні фасони, стилі та крої можуть як підкреслити найкращі сторони чоловіка, так і навпаки зробити їх менш привабливими. Звичайно, щоб не прогадати, найкраще шити на замовлення в ательє. На цьому сайті “Імперський кравець” пропонують послуги з індивідуального пошиття костюмів спеціально під фігуру клієнта. Якщо ж не вдається знайти хорошого кравця, тоді варто запам’ятати декілька правил під час вибору готового чоловічого костюма.

Типи крою чоловічих костюмів

Існує декілька характеристик, за якими розрізняють типу чоловічих костюмів. Зокрема за типом крою існують:

  • англійські костюми - це більш традиційна класична форма костюму з підкресленими плечима і відмінною поставою.
  • італійські костюми мають більш приталену форму, чітку лінію плечей та точною посадкою по фігурі.
  • американські - більш округленого силуету. Виглядають більш недбало та мішкувато. 

Одягаючи костюм будь-якого з цих типів варто врахувати, що він має сидіти точно по фігурі, ніби пошитий саме на вас. Також важливі елементи - актуальний фасон, якісна, натуральна тканина та правильно підібрана фурнітура - запорука незабутнього вигляду чоловіка.

Колір костюма

Часто чуєте вислів - “колір вам до лиця”. Бо дійсно є кольори, які підходять людині, а є такі, які краще оминати. Костюм різних кольорів передає певну характеристику його власника.

1. Синій колір костюма - одяг професіонала та сильного лідера. Світліші відтінки цього кольору більше личать юним хлопцям, а темніші - класика серйозного чоловіка. Такий наряд буде доречним як на офіційній зустрічі, так і на неформальній.

2. Сірий колір - це консерватизм та стабільність. Цей відтінок доречний як для костюмів з вовняної тканини холодних сезонів, так і для більш легкої тканини теплої пори року.

3. Чорний костюм не рекомендують одягати в офіс. Вважають такий відтінок урочистим для особливих заходів та подій.

4. Коричневий колір - альтернатива синьому. Він також виглядає досить стильно і підходить як для офісного стилю, так і для офіційних заходів.

5. Білий костюм пасує виключно для весілля, або подій з білосніжним дрес-кодом. У повсякденному житті його носити вкрай не доречно.

6. Яскраві кольори - блакитні, червоні, бежеві - більше личитимуть чоловікам молодого віку і під час події відповідного дрес-коду. В інших варіантах краще обирати традиційніші відтінки.

Коли костюм личить?

Щоб зрозуміти чи костюм ідеально підходить чоловікові, варто врахувати наступні факти:

  • застебнутий на всі ґудзики піджак не перетискає у грудях,
  • рукав не врізався в пахву,
  • при піднятті рук не відчутний дискомфорт,
  • шви на плечах лягли рівно,
  • штани звужуються від стегна донизу і досягають місця, де основа черевика переходить в каблук.
0
репостів
0
репостів