Подарунок — це емоція

До Нового року залишилося вже зовсім мало часу. Кожен з нетерпінням чекає цього магічного свята, але разом з тим з тривогою починає задумуватися про вітання для рідних та друзів. Треба не забути усім підібрати унікальні і приємні подарунки. Але що подарувати для коханих, батьків, колегам…

Психологи кажуть, що своїми подарунками ми намагаємося догодити, а навзаєм очікуємо похвали за уважність. Тому намагаємося ретельно враховувати звички, уподобання та запити близьких людей. Наш подарунок мав би бути красивим, потрібним, не дорогим та просто універсальним. Проте варто врахувати, що ваш адресат більше оцінить не ваш смак, а вашу турботу про його смак і бажання.

Короткі критерії при виборі подарунку

Якщо вам важко визначитися серед мільйона пропозицій, можна спробувати врахувати наступні критерії і ваш пошук точно звузиться.

  • Спершу складіть список людей, яким ви планує робити презенти. Від того, кому призначаються вітання — чоловікам, жінкам, колегам… - залежить і сам подарунок. 
  • Звичайно, важливо враховувати вік, вподобання та захоплення людини. Є й універсальні подарунки. Наприклад, для колеги можна купити щоденники. Це точно ніколи не буде зайвим для офісного працівника.
  • Розрахуйте, яку суму коштів ви можете витратити на купівлю подарунка. Проте зважайте, якщо ви подаруєте занадто дорогий презент, а ваш адресат не буде в змозі відповісти тим же, він відчуватиме себе ніяково. Також дуже дешеві подарунки — також не найкращий варіант. 
  • Гроші можна дарувати лише у тих випадках, коли знаєте, що близька людина дійсно потребує такого подарунка. Але не зловживайте таким прикладом, бо гроші ніколи не подарують такої емоції, як вдало підібраний подарунок.
  • Якщо вирішили зробити жартівливий подарунок, врахуйте усі можливі наслідки. Бо жарт не завжди можуть добре сприйняти.

Коли ви вже більш-менш зорієнтувалися, які подарунки мають бути від вас, можна переходити до самого вибору пропозицій. А в інтернет-магазині Exterium ви знайдете варіанти і для чоловіків, і для жінок, і для дітей та для колег.

Знімок екрана о 21.51.20

Подарунки для чоловіків

Побутує думка, що для чоловіків найважче підібрати подарунок. Насправді, це хибне враження. Бо подарунки для чоловіків — це парфуми, книги, гаманці, офісна канцелярія, сумки, сувеніри… 

Пам’ятайте, якщо ви чоловіка не дуже добре знаєте, то не даруйте особистих речей домашнього вжитку, бо велика ймовірність помилитися. Проте якісна ручка чи гаманець — завжди у нагоді.

Деякі чоловіки вважають, що жінки не повинні дарувати коштовні речі. Тому і тут будьте уважні під час вибору презентів.

Ну і не вірте у міф, що чоловікам не дарують солодощів. Насправді дуже багато представників сильної статті залюбки б отримали у подарунок смачні цукерки чи красивий торт.

Насамкінець

Врахуйте, що найціннішими будуть не самі подарунки, а емоції, які ви подаруєте цим подарунком. Тому добре було б до презента додати листівку з підписом від власної руки. Не забудьте також про обгортку. Здавалося, ніби така не дуже важлива деталь, але насправді вона також додає свою емоцію і говорити про ваше ставлення до цієї людини.

0
репостів
0
репостів