Лед-освітлення: головні переваги

Лед-освітлення називають освітленням нового покоління, оскільки створюється завдяки новим технологіям світлодіодів. Зараз лед-продукти набувають масової популярності, бо мають низьке енергоспоживання, більший час експлуатації, стійкі до зовнішніх чинників, найбільш комфортні для очей, адаптовані до низьких температурах та екологічні у використанні.

Яка існує лед-продукція?

Серед широкого спектра пропозицій виділяють три основних напрямки лед-освітлення:rolro

  • світлодіодні лед-лампи foton.ua/catalog/svetodiodnye-lampy.html. Ці продукти мають схожу форму до ламп розжарювання і чудово підходять у настільні чи настінні світильники, або ж настельні люстри. В залежності від необхідних параметрів є різної потужності, типу цоколя, кольору світіння та форми.
  • світлодіодні світильники foton.ua/catalog/svetodiodnye-svetilniki.html. Їх поділяють на 3 типи: 1) накладні підходять, коли немає можливості монтажу вбудованих світильників в кімнаті, і кріпляться на svetilnikLEDDownlightMultiWhite18Wslimround1стелю; 2) вбудовувані підходять для створення освітлення в кімнатах з підвісними конструкціями; 3) підвісні — швидкі у монтажі, мають невелику вагу і підходять для кімнат з високими стелями. Окрім цього існують світильники для використання на вулиці. Їх застосовуються для освітлення доріжок, садово-паркових зон, стоянок тощо. Або ж з антивандальним покриттям для захисту від зловмисників.
  • світлодіодні гірлянди foton.ua/catalog/svetodiodnye-girlyandy.html. Це чудовий спосіб прикрасити вітрину магазину, фасад кафе чи ресторану, оформити інтер'єр і одночасно отримати додаткове освітлення. Існують професійні світлодіодні гірлянди, які використовуються для зовнішнього і внутрішнього оформлення і ті, які призначені тільки для оформлення внутрішнього інтер'єру приміщень. Серед асортименту можна знайти світлодіодну гірлянду нитку, сітку, дощ, завісу і навіть водоспад.LEDGarlandBall21mm 100pcs IP201

Чому лампи розжарювання гірші?

Лампи розжарювання поглинають в рази більше електроенергії, ніж лед. При цьому максимальний термін їхньої роботи складає максимум 1000 годин. Тоді як лед може працювати до 500000 годин і споживати на 80% електроенергії менше.

Якщо говорити про якість освітлення, то і тут лед у виграшному варіанті. Адже світлодіодна лампа світить у 6 разів яскравіше.

Яка відмінність від люмінесцентних ламп?

LED-лампи працюють до 7 років, натомість тривалість використання люмінесцентних ламп складається з біля 2 років.

Суттєвим недоліком люмінесцентних ламп є наявність у складниках ртуті. Це значно впливає на екологічність використання лампи, а також поступається для лед у стійкості до низьких температур. Оскільки ртуть має особливість замерзати на морозі і цим знижує яскравість світла.

Ну і спектр випромінення світлодіодних ламп більш наближений до натурального, ніж у люмінесцентних із «холодним світлом».

0
репостів
0
репостів