Тактика і секрети ставок на футбол від професіоналів

У багатьох людей вроджений інтерес до всіляких парі. Особливо азартні любителі футболу відчувають свою удачу, роблячи ставки в букмекерських конторах https://gori11a.bet/stavki-futboll. Безсистемна гра мало кому приносить прибуток. Щоб заробляти на даному хобі потрібно знати секрети ставок на футбол. Досвідчені беттори не завжди охоче діляться своїми напрацюваннями, але все-таки деякі з них стають надбанням громадськості.

Табу для професійних гравців

Для початку ми розповімо, чого не варто робити, якщо ви хочете не тільки полоскотати нерви, граючи на ставках, а й заробити:

  • Не потрібно кидатися в пошуках найвищих коефіцієнтів. У найбільш рейтингових конторах вони приблизно однакові. Завищені коефіцієнти бувають на результат, який має мінімальні шанси.
  • Якщо ж ви бачите високий коефіцієнт на явного фаворита, швидше за все дана БК не збирається виплачувати виграші своїм клієнтам, справа пахне шахрайством.
  • Не варто робити ставки на команду або спортсмена тільки через симпатію до них. Ви можете щиро вболівати за них перед телевізором або на стадіоні, але ваша ставка їм не допоможе, якщо це не обумовлено розрахунком.
  • Ніколи не вкладайте весь банк в одну подію. Ніхто не може гарантувати результат на 100%. Краще перестрахуватися.
  • Не грайте в невідомих букмекерських конторах. Довіряти варто тільки легальним операторам, які мають хорошу репутацію. Читайте відгуки гравців, вивчайте рейтинги в Інтернеті і на нашому сайті.
  • Не робіть поспішних ставок після великого виграшу або програшу. Беттінг і емоції - річ несумісна.

Багато починаючих гравців ігнорують ці нескладні правила ставок на футбол і швидко програють весь свій банк. Гроші люблять рахунок, тому користуйтеся відомими фінансовими і ігровими стратегіями.

Тактика і здоровий глузд

Є дуже багато фінансових стратегій, які допомагають знизити до мінімуму ризик бистрого програшу. Це, звичайно, не секрети ставок на футбол, але без них у букмекера не виграти. Ось деякі з них:

  • Ставка завжди дорівнює певному відсотку від банку.
  • Ставка завжди дорівнює однаковій сумі.

Коли ви реєструєтесь в будь-який букмекерській конторі, там призначають мінімум, який потрібно внести на рахунок. Максимальну суму ви встановлюєте самостійно. Покладіть на депозит гроші, які ви зможете безболісно вивести з вашого бюджету. Якщо ви будете робити мінімальні ставки, наприклад, 5% від банку, то збанкрутувати буде дуже складно. Іноді самі БК встановлюють ліміти на ставки.

Коли ви визначилися з власною фінансовою (грошовою) стратегією, прийшов час вибрати тактику ставок на футбол. Їх досить багато, кожна має свої переваги і недоліки.

  • Коридори. Суть стратегії в ставках на тотал більше і менше. Гравці знаходять такі спортивні події, де ризик програшу зводиться до нуля. Коридор може перекрити обидві ставки і в будь-якому випадку одна з них переможе.
  • Вилки. Одна з найбільш надійних безпрограшних стратегій. Робляться ставки на одну спортивну подію в двох букмекерських конторах, на взаємовиключний результат. У будь-якому випадку одна з ставок виявиться виграшною. Складність в тому, що потрібно так розрахувати суму ставки і підібрати коефіцієнти, щоб одна перемогла ставка перекрила дві. Для швидкого пошуку ставок досвідчені гравці користуються програмами, які їх шукають. Для обчислення прибутковості вилки існують спеціальні формули. Не всі БК лояльно ставляться до вілочників. Іноді їм встановлюють ліміти на ставки або блокують аккаунт.
  • Догони. Одна з сумнівних стратегій, яка бере свій початок в грі в казино. Її суть в тому, що розмір кожної наступної ставки збільшується вдвічі. Таким чином виграш, який рано чи пізно станеться, перекриває всі попередні ставки.

Це найпопулярніші стратегії, які використовують при грі на ставках. Проаналізувавши їх, ви зможете вибрати відповідну для себе, в залежності від розміру вашого банку.

Секрети вдалих бетерів

Гравці, які тільки починають освоювати ставки на футбол, часто просять поради у більш досвідчених і успішних. Ось один із секретів, який допоможе тримати банк постійно в плюсі.

Перед тим, як зробити ставку, потрібно перевірити, чи задовольняє вона таким умовам:

  • Коефіцієнт повинен бути не більше 1,55. Все дуже просто - чим більше шансів на перемогу даної команди, тим менший на неї коефіцієнт. Ставте тільки на тих, кого вважають фаворитами букмекерські контори, вони дуже рідко помиляються.
  • Коефіцієнт на опонента повинен бути вище, ніж 3,0.
  • Обидва цих умови повинні дотримуватися, інакше ставку не робіть.

Якщо ви будете дотримуватися цих секретів від професіоналів в ставках на футбол, то ви будете частіше вигравати, ніж програвати. Якщо занадто низькі коефіцієнти вас не приваблюють, грайте на експрес. Ви можете вибрати кілька таких подій, які відповідають вищезгаданим критеріям і поставити на них в експресі. Коефіцієнти помножаться, і у вас є шанс виграти непогану суму.

І головний секрет ставок на футбол - не заграватись. Не пірнайте в беттинг з головою і удача буде на вашому боці!

0
репостів
0
репостів