Наливна парфумерія. Як правильно купувати і відрізняти фальсифікат

Розливна парфумерія швидко набирає популярність завдяки низьким цінам і великому асортименту продукції. Основна перевага духів на розлив - це їх вартість. Широкий вибір недорогих ароматів дає можливість в рамках невеликого бюджету придбати кілька різних духів. Маючи в своєму розпорядженні велику колекцію парфумерії, завжди можна вибрати найбільш підходящий для конкретного випадку аромат.

Як роблять духи на розлив?

Існує помилкова думка, що наливна парфумерія є фальсифікатом. Насправді, популярні виробники парфумів на розлив мають всі необхідні документи і пройшли сертифікацію в відповідних державних структурах. Різниця у вартості лежить в використанні більш дешевих інгредієнтів, а також у відсутності необхідності винаходити і рекламувати нові аромати.

Основне завдання виробників наливних духів полягає в тому, щоб виготовити аромат, який максимально наближений до вже розкрученого парфуму. Таким чином підприємство не позиціонує себе, як виробника відомих парфумів. Компанія просто пропонує так звану «репліку» того чи іншого парфуму, не порушуючи при цьому авторських прав фірми, яка вперше випустила в світ певний запах.

Деякі природні інгредієнти в складі оригінальних парфумів досить дорогі, вони можуть містити сотні різних компонентів. У той же час найбільш яскраві ароматичні ноти того чи іншого інгредієнта проявляються завдяки наявності декількох основних речовин. Якщо просто взяти ці базові хімічні речовини і з'єднати їх між собою, можна отримати аромат, дуже близький до запаху, який дає вихідний природний інгредієнт.

Таким чином вдається отримати схожий парфум, без значних фінансових витрат. Крім того, виробники наливних духів економлять на рекламі своєї продукції. Досить вказати на упаковці назву відомого парфуму, і покупець відразу отримує уявлення про те, копію яких саме духів він отримає. Відомо, що до 80% ціни парфумерної продукції від всесвітньо відомих брендів складають витрати на пошуки нових запахів, вартість рекламної компанії та дизайн флакона.

Чи варто купувати розливні парфуми?

Низька ціна наливної парфумерії зводить до мінімуму ймовірність розчаруватися від покупки недорогої репліки улюблених парфумів. І більш того, в інтернеті можна знайти неодноразові приклади позитивних відгуків від тих, хто вперше вирішив спробувати даний вид парфумерії. Справа в тому, що нерідко покупці взагалі не можуть знайти будь-яких відмінностей між дорогими брендовими духами і в кілька разів дешевшими розливними.

Звичайно ж, різниця є. Але далеко не кожен здатний її вловити. Якщо ви плануєте відвідати серйозний захід, де будуть люди, які прекрасно розбираються в тонкощах різних ароматів, використовувати наливні духи може бути ризиковано. Проте, для повсякденних потреб, в середовищі звичайних людей навряд чи є необхідність користуватися виключно високоякісною брендовою парфумерією. Тут буде достатньо просто гарного недорогого запаху.

Важливо також розуміти, що хорошими можна назвати тільки ті духи, які були випущені офіційним виробником. Навіть якщо це репліка, краще вибирати продукцію від перевірених марок. Сьогодні найбільшим попитом користуються такі бренди, як:

  • Амелі (Ameli)
  • Рефан (Refan)
  • Вексхолд (Vexhold)
  • Рені (Reni)
  • Летолі (Letolie)

Ці фірми працюють цілком офіційно і мають всі документи, що підтверджують якість продукції.

Де купити наливну парфумерію?

Основною причиною того, що на розливні парфуми існує велика кількість негативних відгуків - є наявність на ринку певного відсотка фальсифікату. Деякі точки продажів на стихійних ринках або просто мігруючі лотки з розливними духами можуть пропонувати продукцію, яка була виготовлена ​​кустарним методом. Такі парфуми робляться спеціально, щоб створювати гарне перше враження. Надалі аромат повністю розсипається на складові і починає пахнути, як засіб з набору побутової хімії.

Якщо ви знайшли місце продажу розливної парфумерії та бажаєте зробити там пробну покупку, придивіться до нього уважно. Чи достатньо давно існує ця точка продажу, і чи викликає вона довіру з точки зору оформлення та рівня кваліфікації продавців? Чи є у них постійні клієнти або продаж розрахований на разову покупку від випадкових перехожих?

Коли гарне місце буде знайдено, вивчіть асортимент і перевірте якість упаковки духів. Хорошим знаком буде, якщо в асортименті буде продукція одного з названих вище популярних брендів (Рені, Рефан). Зміст флакона не повинний бути мутним, стежте, щоб на дні не було осаду. Коли візуальна перевірка буде пройдена, не соромтеся протестувати кілька різних ароматів перед покупкою. У цій справі не потрібно поспішати - парфум розкривається поступово і для повноцінного тесту буде потрібно якийсь час почекати.

Не забудьте також придбати флакони для парфумерії, щоб ви могли зручно користуватись придбаними вами ароматами.

В інтернеті є перевірені інтернет-магазини, які торгують наливними парфумами. Вони дорожать своєю репутацією і реалізують тільки якісну продукцію. Якщо ви раніше вже купували репліку тих чи інших духів від певного виробника, можете знайти той же парфум в одному з інтернет-магазинів і замовити його з доставкою. У деяких випадках така покупка може бути навіть більш вигідною.

Плюси і мінуси розливних парфумів

Як вже говорилося раніше, основний плюс духів на розлив полягає в низькій ціні. Зараз доступні сотні різних ароматів, з яких можна зібрати досить значну колекцію навіть з невеликим бюджетом. Якщо правильно вибрати підходящий саме вам аромат і придбати його у перевіреного виробника, необхідність купувати дорогі брендові парфуми може і зовсім відпасти.

Серед мінусів на першому місці, звичайно, якість. Замінники природних компонентів не здатні створити такий же багатий аромат, як в оригінальних духів. Не всі репліки розкриваються однаково добре на різних типах шкіри. Деякі покупці відзначають появу неприємних відтінків в певному парфумі, в той час як інші залишають виключно позитивні відгуки.

Деякі сумніви є також в екологічності бюджетних духів на розлив. Незважаючи на те, що виробники проходять всю необхідну сертифікацію, до складу духів можуть входити речовини, які здатні викликати алергію. В принципі, цього недоліку не позбавлена ​​також і брендова парфумерія, але в парфумах на розлив все-таки використовуються більш дешеві компоненти.

На закінчення хочеться сказати, що незважаючи на свою бюджетність, розливні парфуми є повноцінним продуктом зі своїми стандартами якості. Навіть купуючи парфуми в фірмовому флаконі від відомого бренду сьогодні немає ніякої гарантії, що ви обов'язково отримаєте оригінальний продукт. Фальсифікат присутній навіть серед дорогих розкручених духів в красивих флаконах. З огляду на невелику вартість наливних парфумів, спробувати 1-2 цікавих аромати можна просто в якості експерименту.

0
репостів
0
репостів