Що вдягнути на весілля влітку

Весільний сезон ніколи не закінчується, але все ж більшість весіль проходить саме влітку і на початку осені. Так що полювання на наряди для весілля вже в самому розпалі, і найпоширеніший питання серед запрошених, мам молодят і свідків - «Що надіти на весілля ?!». Допоможуть нам з його вирішенням експерти інтернет-магазину https://ua.gepur.com.

Три золотих правила, як одягнутися на весілля:

  1. Чорне і біле не носити. Це одна з тих традицій, яка повинна дотримуватися: при виборі вбрання на весілля треба уникати білого кольору і близького до нього відтінку слонової кістки. А з огляду на моду на кольорові весільні сукні, краще уточнити колір сукні у нареченої.Також слід виключити з претендентів чорні сукні і все, що занадто нагадує траур.
    Наречена у весільній сукні заслуговує того, щоб бути в центрі уваги, тому запрошеним не варто надягати і яскраво-червоні сексуальні сукні.
  2. «Ні» занадто відвертим і сексуальним вбранням. Якщо ви запрошені на весілля, не варто надягати занадто декольтовані і надто короткі або відверті сукні. Весілля - це завжди сімейне свято. Навіть якщо ви відправляєтеся туди з метою обзавестися новими романтичними знайомствами, потрібно дотримуватися певної стриманості і елегантності.
  3. Звіртесь із дрес-кодом. Вбрання на весілля повинне в першу чергу бути доречним. Звичайно, добре, якщо на запрошенні на весілля вказано дрес-код. Якщо ж посилання на нього немає, варто брати до уваги рівень, місце і час проведення весільної церемонії.

Так як одягнутися на весілля? Стильно, елегантно і не дуже сексуально! Правила дрес-коду існують і для весіль. Отже, давайте подивимося, що ж це за правила.

Що можна одягти на денне весілля

Для церемонії в першій половині дня ідеальні кольори - це кольори PASTEL: світло-блакитний, рожевий, димчастий сірий, світло оливковий, блідо-ліловий і акварельний синій.

Але якщо ви затятий противник носіння пастельних кольорів або носите завжди виключно чорний - ідеальною альтернативою кольору для наряду гості на весіллі буде темно-синій.

Якщо замість однотонних суконь ви віддаєте перевагу принт - вибирайте квіткові та геометричні принти, уникаючи анімалістичні забарвлень.

Тканина і декор

Класичний шифон, шовк, креп ... практично будь-яка тканина, краще матові фактури, але буде доречний і атлас. Уникайте рясної вишивки паєтками, стразами і бісером. Під яскравим денним сонцем ви ризикуєте засліпити інших запрошених на весілля! Одним з кращих варіантів буде романтичне мереживо.

Довжина спідниці

Вибираєте ви на весілля сукню чи костюм зі спідницею, зверніть увагу: довжина повинна бути не надто короткою і не дуже довгою, залиште плаття зі шлейфом для вечірніх церемоній.

Штани

Хто сказав, що запрошеним на весілля дамам можна приходити тільки в сукнях? Брючний костюм, топ з брюками або комбінезон теж будуть виглядати доречно і стильно на будь-якому весіллі.

Накидка або палантин

Якщо весільна церемонія включає релігійний обряд, обов'язкове правило - ваші плечі, спина, груди, а іноді і голова повинні бути покриті. Тому варто доповнити ваш відкритий наряд для весілля великим шифоновим або шовковим шарфом або накидкою.

Взуття на весілля

Взуття відкрите або закрите? Низький каблук або високий? Класичні човники на шпильці, безсумнівно, найелегантніші, але якщо весілля не дуже формальне, то відмінно виглядатимуть і босоніжки на підборах, а якщо весілля проходить на пляжі, підійдуть сандалі на плоскій підошві, особливо якщо ваше плаття буде в грецькому стилі.

Що надіти на весілля ввечері

Звичайно, вечірні урочистості та церемонії асоціюються тільки з довгою вечірньою сукнею, яка зробить вас схожою на знаменитість і, можливо, відверне увагу від нареченої. Але якщо ви запрошені на весілля менш формальне і не передбачаюче дрес-код Black tie - ви можете вибрати і коктейльне плаття.

Забарвлення сукні

Якщо вдень краще пастельні кольори, вечірні кольори повинні бути більш насиченими.

Чорний як і раніше заборонений (а також білий і червоний), але ви можете замінити їх іншими насиченими кольорами: темно-синім, бузковим, бордовим, смарагдовим. Також добре буде виглядати золотий або більш світлі відтінки на легких тканинах.

Як правило, весільні торжества ввечері носять більш формальний характер. Це, однак, не виключає використання делікатних малюнків на тканині, особливо якщо вони доповнені багатою вишивкою.

Ну і цілком припустимі квіткові принти, за умови, що вони стримані. Заборонені тільки занадто ексцентричні колірні комбінації.

Мереживо прекрасно підійде для вечірнього весілля, але це мереживо повинно бути більш розкішним і комбінуватися з більш легкою і делікатною тканиною.

Довжина сукні на весілля

Яке плаття надягти на вечірнє весілля - довге або коротке? Вибирати тільки вам! Прийоми після 18.00 передбачають довгу сукню або коктейльне плаття.

Якщо ви виберете довге, переконайтеся, що ви з нареченою будете не єдиними в довгих сукнях. Оптимальний фасон - моделі суконь, натхненні грецькими богинями. Ці моделі завжди в моді і до того ж дозволяють приховати проблемні місця.

Коротке коктейльне плаття

Якщо ви в повній розгубленості і не знаєте, що надіти на весілля, яка починається днем ​​і закінчиться пізно ввечері або вночі, найпростіше рішення - це коктейльне плаття. Але коктейльне плаття на весілля повинне бути довжиною по коліно, а не міні.

Для весільної церемонії на заході можна вибирати найбільш інтенсивні кольори з більш помітними аксесуарами.

Плаття міді

Не можете вибрати між довгим і коротким платтям? Міді-плаття довжиною до середини ікри буде відмінним рішенням, особливо якщо воно в стилі нью-лук. Але уникайте довжини міді, якщо у вас короткі ноги і повні ікри.

Штани

Чи можна надіти на вечірній весільний прийом штани? Звичайно можна! Особливо якщо це елегантний смокінг, тим більше що для нього зробили виняток - в ньому ви можете з'явитися на весіллі в чорному.

Як одягнутися на весілля, ми з'ясували, але аксесуари не менш важливі і можуть навіть повністю поміняти стиль вашого весільного outfit.

Сумка

Сумка для вечора повинна бути тільки маленькою: clutch і pochette. Ніяких великих денних сумок і навіть сумок середнього розміру, виняток становить сумка-конверт, і то якщо ви володієте огрядною фігурою.

Накидка або палантин

Цей предмет гардероба потрібно не тільки за правилами етикету, але і для того щоб сховатися від вечірньої прохолоди. Як альтернативу можна також використовувати болеро або пашміну.

Взуття

У порівнянні з взуттям для денного весілля взуття для вечора може бути більш щедро декороване і навіть усипане стразами.

Бежеві човники або босоніжки - це найбільш універсальне взуття, вони не тільки поєднуються з будь-яким вбранням, а й візуально подовжують ноги.

Для вечора краще взуття на підборах, але якщо каблуки - це не для вас, то елегантне взуття на низькому ходу теж підійде.

0
репостів
0
репостів