Як правильно обрати квартиру в новобудові

Ви думаєте, вибрати квартиру в новобудові так просто? Ні, ця ілюзія оманлива. На ділі, важливо не тільки оцінити реальний стан речей, а й подумати перспективно. Наприклад, скільки ще доведеться вкласти додаткових грошей (в ремонт, меблі і т.д.) і чи вигідно, взагалі, жити в цьому районі? На жаль, розглядаючи переваги різних квартир, багато людей акцентують увагу далеко не на важливих параметрах.

Сьогодні ми виправимо цю ситуацію, запропонувавши список визначальних критеріїв, на підставі яких ви зможете прийняти правильне рішення про покупку квартири.

Головну увагу - розташуванню будинку!

Головне, що відрізняє новобудови одну від одної - це розташування. Саме від нього залежить комфорт і як наслідок - вартість житла: якщо будинок поруч з метро або зручною транспортною розв'язкою, ціна 1 м2 в ньому буде вище, ніж в ЖК, розташованому в глибині спального району. Аналогічна ситуація і з інфраструктурою. Новий житловий комплекс в центрі міста, наприклад, гостинки в Харкові, обійдуться на порядок дорожче стандартних 2-кімнатних квартир окраїнної висотки. І це справедливо. У всі часи зручність грає ключову роль, дозволяючи істотно економити:

  • час на переміщення;
  • фінанси на регулярні поїздки;
  • нерви - на стояння в пробках.

Інфраструктура в двох кроках

Вибираючи квартиру, необхідно уважно вивчити найближчу інфраструктуру. Найвигідніші за ціною об'єкти, як правило, розташовуються там, де з модернізацією життя справжня біда: часто навіть через 5-7 років жителі таких новобудов не отримують повноцінну житлову інфраструктуру в пішій доступності. Тому, переглядаючи варіанти, прослідкуйте, щоб поруч з будинком уже були:

  • продуктові супермаркети;
  • будівельний магазин;
  • дитячий сад і школа;
  • салон краси і спортзал.

Квартира з ремонтом? Спасибі не потрібно!

І останнє. Експерти в сфері нерухомості наполегливо рекомендують, вибираючи квартиру, віддати перевагу об'єкту з чорновою обробкою. Тобто, без готового ремонту. Чому це важливо?

  • вдасться заощадити 30-40% вартості;
  • ремонт завжди потрібно робити "під себе";
  • в якісті та безпеці оздоблювальних матеріалів ви будете абсолютно впевнені.

Забудовники завжди йдуть на зустріч клієнту, для прикладу житловий комплекс у Бестужівські сади пропонує квартири як і з сучасним дизайнерським євроремонтом так і "під ремонт".

Отже, ми розглянули основні фактори вибору нової квартири. Орієнтуючись на наші рекомендації, ви зможете підібрати ідеальний варіант житла, в якому вам буде зручно з першого дня заселення. Вдалого пошуку гідної квартири!

0
репостів
0
репостів